Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zacinam s Boa Constrictor

OPKAUJU SE PO NĚKOLIKÁTÉ PRO TY,CO MAJÍ ZVLÁŠTNÍ ŠKOLU. DO TÉTO DOSKUZE JSEM NAPSAL,JAKO ZAČÁTEČNÍK A UPOZORNIL JSEM NA TO... POKUD NĚKDO NESOUHLASIL,MOHL NAPSAT V POHODĚ A BEZ AROGANCE A POVYŠOVÁNÍ,ALE PRVNÍ ČLOVĚK,CO MĚ SHODIL SI NAJDETE V TÉTO DISKUZI. MOHL NAPSAT... "NEMÁŠ PRAVDU, JÁ TI TO VYSVĚTLÍM" A KDYBY NAPSAL SVÉ ÚVAHY,NAPSAL solidní argument, uznal bych,že nějaké věci neseděli. jak píšu, sbírám info od zkušených. TATO DISKUZE MOHLA BÝT VPOHO,ALE KDYŽ MĚ NĚJAKÝ Č.... ZAČNE SCHAZOVAT A CHOVÁ SE JAKO NAFOUAKANÝ...
:-D
Do této diskuse jako začátečník nemáš vůbec zasahovat, když píšeš opsané zastaralé informace z dob Cuviera. Reagovat jsem na ty Tvé hovadiny musel, protože tazatel by z toho mohl mít dojem, jaký nejsi ostřílený chovatel. V řadě Tvých arogantních ejakulací (na google zjistíš oč se jedná) jen dokazuješ, že jsem se nemýlil a že nestojíš za to, aby Ti někdo něco vysvětloval, uváděl na pravou míru. Nemá cenu diskutovat s lidmi Tvého typu, protože je to pouhé plácání jater a nevede to k ničemu. Porovnávat dumerili a constrictory stylem, co jsi viděl, neviděl, četl, slyšel, co přinesl dron, to fakt ne.

Pro vysvětlení - poradna se to jmenuje od toho, že někdo potřebuje poradit, napíše dotaz a někdo mu poradí. To, že na vlákno nikdo nereaguje (mimojiné z důvodu, že zrovna o chovu B. constrictor toho byly napsány stohy a ani teraporadna není výjimkou), ale neznamená, že když vím k danému tématu ho*no, tak se tu přesto vybleju.

Napsal jsem to s ohledem na agresivitu Tvých předchozích reakcí víc než slušně a bez arogance, tak doufám, že to po několikerém přečtení pochopíš a popřemýšlíš.

S pozdravem NAMYŠLENÝ:-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny