Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gekončík noční

Dobrý den,
Mám dotaz, mám necelý dva roky starou samici Gekona Nočního. Z minuleho léta jsem si nechal z jedné snůšky dvě mláďata (samec a samice). Včera se mi bohužel podařilo rozbít terárium těch mladých a nemám je kam dát abych dodržel životní podmínky. Tak se chci zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s tím, že dal k samici velké cca 17 cm dve mláďata velká cca 13 cm? Nechci to jen tak vyzkoušet, aby si něco neudělali. Děkuji za odpovědi :)

Předmět Autor Datum
Dle mne by se meli snest, ale chce to radej sledovat. Idealne v terarku s tou dospelou samici uklidi…
lucifer 19.02.2016 14:06
lucifer
Díky moc za radu, zatím to vypadá že to bude v pohodě :) Tak o tom jsem snad nikdy neslyšel :O víte…
Ládisss 20.02.2016 13:26
Ládisss
Tie mlade by mali.byt oddelene od seba,samci dospievaju skor a samica este nemusi byt fyzicky dost v… poslední
marduk 21.02.2016 09:05
marduk

Dle mne by se meli snest, ale chce to radej sledovat. Idealne v terarku s tou dospelou samici uklidit a prohazet trochu vybaveni, at je to i pro ni trochu "nove" a pridat nejaky ukryt navic. Co mi neprijde OK je mit ty mlade pohromade jako samce a samici, aby tam nebyly predcasne pokusy o pareni...?

Tie mlade by mali.byt oddelene od seba,samci dospievaju skor a samica este nemusi byt fyzicky dost vyspela (nema dostatocnu vahu) aby zvladla nasledne znasky,mala by mat aspon 50 gramov.Ak budu spolu s tou vacsou samicou odpari ti aj tu ;-) aj ked je to jeho matka..zalezi teda ako dlho ich chces mat vsetky spolu v tom terarku

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru