Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aktivita gekončíků

Ahoj, vím že se na gekončíka nočního ptá hodně. Naprosto mě učaroval, ale teď k otázce. Moje otázka směřuje právě k té aktivitě. Chtěla bych dvě samičky a později možná i samce a zajímá mě jestli jsou opravdu aktivní jako že vylezou, budou lézt po terárku nebo si budou nějak hrát mezi sebou nebo to bude například jako u užovky červené která je neustále zalezlá v úkrytu. Prosím nekritizuje mě že přirovnávám gekončíka k hadovi ale já to myslím tou aktivitou. Tak že když bych je večer chtěla pozorovat tak jestli bude co. Nevadí mi že je to noční tvor, pro mě je to ideál, ale nechci dalšího tvora kterého skoro neuvidím. Předem děkuji že jste si našli čas přečíst si tuto otázku a napsat odpověď.:-)

Předmět Autor Datum
Plazi si nehraji, na to maji ty mozecky prilis jednoduche. Plati vseobecne, je fuk jestli jde o hada…
lucifer 21.02.2016 19:00
lucifer
Děkuju to mě potěšilo.:-)
Alexa 21.02.2016 19:12
Alexa
Já jsem měl 4 samice pohromadě a celý den se váleli, jak prasata.. Aktivní byli jenom v noci, když b…
katyn08 21.02.2016 19:57
katyn08
Mám ještě jednu otázku. Kdy začínají tak nějak vylézat? Je mi jasné že až k večeru, ale jestli vyléz…
Alexa 23.02.2016 14:07
Alexa
Dle toho na jaky rezim si zvyknou :) Obvykle s vecerem, po 19:00 az se zhasne v terariu tak vylezou… poslední
lucifer 23.02.2016 15:07
lucifer

Plazi si nehraji, na to maji ty mozecky prilis jednoduche. Plati vseobecne, je fuk jestli jde o hada nebo gekoncika. Ale koukat na co bude, vecer gekoncici vylezou z ukrytu a budou hledat potravu, vodu, zachodek, samec samice... :) Je lepsi spis vetsi terarium s vetsi skupinkou (ale vzdy jen s jednim samcem)

Já jsem měl 4 samice pohromadě a celý den se váleli, jak prasata.. Aktivní byli jenom v noci, když bylo dávno zhaslé světlo a hlavně kdykoliv při krmení.. to jim bylo jedno jestli je ráno, nebo večer.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru