Předmět Autor Datum
Skus im pinzetou rozmacknut klb aby neskakali a daj ih do misky s ktorej nevylezu...a tiez zalezi ak…
rast 07.04.2016 09:23
rast
to je hovadina, kdyz bude chtit, tak si cvrcka bez problemu ulovi. Je zvykly na kasicky, tak hmyz ho…
lucifer 07.04.2016 10:08
lucifer
Hovadina? Pisem neh skusi...bezne som krmil z misky,zvlast dospelce v prir.zariadenom tera( kde sa h…
rast 07.04.2016 10:43
rast
Pletete jablka s hruškama. Nejí z toho důvodu, že dostává pro něj chutnější stravu a zvykl si na to.… poslední
Cadaverous 07.04.2016 11:17
Cadaverous

Hovadina? Pisem neh skusi...bezne som krmil z misky,zvlast dospelce v prir.zariadenom tera( kde sa hmyz uspesne ukryva,zvladt svaby)...mladata v jednoducho zar.tera lovia ihned normalne,tj.bez misky a rozmackania...ale stretol som sa aj s jedincami ktore zrali z ruky a hmyz v tera si nevsimali a pod.Neviem ako ma zariadene tera...Ano hlad,preto sa pitam ako casto krmi( ak dava kazdy den...a pod.)...sam ih nechovam ,ale casto chodim opatrovat a aj velke chovy aj tyhto gekonov...nevychadzam s pozorovania par zvierat...

Pletete jablka s hruškama. Nejí z toho důvodu, že dostává pro něj chutnější stravu a zvykl si na to. Ne, že by nemohl lovit, že by je nenašel. Když Vám nabídku sladkou kaši, která Vám chutná a máte na ní chuť, a nebo třeba přesolenou bramborovou kaši, na kterou absolutně nemáte chuť, tak si taky raději vyberete tu sladkou. Pagekon volí lepší, chutnější volbu. Je prostě rozežranej. ;-)
Udělejte to jak radí lucifer. Pokud je v dobré kondici, nechat chvilku vyhladovět bez kašiček a nabídnout jen cvrčka. ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru