Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chovatel x "mazlíčkář". Váš názor?

Loky Tvá informovanost v tomto odvětví a vůbec teraristice obecně byla nedávno probírána na ifauně, tak to prosím netahej ještě sem. To co jsi napsal nyní je opět víc než silná dezinformace na základě které by mohl někdo nabýt dojmu, že víš o čem mluvíš. Pokud bude mít v racku guttata, lampropeltiska nebo heterodon pět cm vody nebo hoven, tak dlouho svému majiteli dělat radost nebude, stejně jako vypékaná viridiska, natož aby se ta množila. Kéž by se dalo všechno chovat bez vhodné vlhkosti, substrátu, teplot a já nevím čeho tak, jak píšeš, to bych byl už milionář.
A to, že někdo chová něco pro peníze je v dnešním světě aspoň u některých lidí zárukou, že na to nekašlou tak, jako se kašle na to, co někdo získá za pár kaček, nebo ideálně zadarmo. Té "lásky" ke zvířatům za pár korun jsou plné útulky a to nejde jen o psy a kočky a ani omylem je neplní jen množírny.

Mimochodem Loky na vlákně na ifauně jsi před pár dny sám psal, že když jsi měl já nevím kolik desítek regiusek, nedával si jim zdaleka dobré podmínky a nyní tu odsuzuješ kvalitu podmínek u zvířat v chovech, jež považuješ za vedené údajně pouze za účelem zisku??

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny