Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nová směrnice EU

A na závěr, žádné projekty neobhajuji. Neznám Vás, patrně jste tedy ale naprosto neomylný a dokonalý. Já sám vím, že nejsem. Taky jsem zažil, byť ne v životním prostředí projekty, které byť realizovány v dobré víře a v přesvědčení, že je to to správné řešení, nakonec selhaly. A věřte mi, že v daleko zásadnějších věcech, než je likvidace nepůvodních druhů.
V tomhle se asi neshodneme. Tohle přece není o mojí, Vaší, cizí dokonalosti. To je o tom, že když někdo pracuje s dětmi, měl by vědět co dělá, když někdo dělá pyrotechnika, musí vědět co dělá, mozkový chirurg musí přece také vědět, co může, nesmí a to samé se týká přírody.
Vnímám rozdíl mezi tím, když něco nejde podle plánu, na něco dojdou peníze, nebo do toho vstoupí něco neočekávaného a mezi diletantsky vedenými programy na ochranu, repatriaci atd. Pokud se v tom pohybujete, určitě víte o čem mluvím a nezlobte se, ale to procento je poměrně vysoké. Podklady k některým takovým akcím lze bezpečně dohledat i jen na netu. A když myslím diletantsky tak od začátku do konce. Tím tuhle debatu považuji za vyřešenou

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny