Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Určení mutace BOA

Zdravím. Nedávno jsem zakoupil samici b.c. a jelikož se v mutacích a jednotlivých poddruzích ještě příliš neorientuji, uvěřil jsem prodejci a po pár diskuzích s chovateli mám pocit, že mutace nebyla určena správně.

Samice mi byla prodána jako Hog Island. Co jsem dohledal u chovatele na webu, měl samici určenou pouze jako T+.
Opravdu černý pigment na sobě žádný nemá, dle teploty a světla mírně zesvětluje/tmavne. Nevylučují se náhodou tyto dva popisy navzájem? Dle fotek z googlu mi opravdu nejvíce sedí na T+, avšak nechápu, proč mi byla prodána jako Hog Island. Chovatel mi připadal jako seriózní člověk s nemálo úspěchy, tak doufám, že jsem z toho jelen pouze já.

PoWC.jpg
b7fvg.jpg
5Ns6a.jpg

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak tohle mě docela vytočilo a zklamalo. Místo aby jste kontaktovala přímo mě a zeptala se, tak se z…
VF 05.08.2016 08:42
VF
Zdravím, omlouvám se, hada od Vás brala přítelkyně, nikoliv já, tudíž mi předala informace pouze z j… poslední
Rose 05.08.2016 14:53
Rose

Tak tohle mě docela vytočilo a zklamalo. Místo aby jste kontaktovala přímo mě a zeptala se, tak se zeptáte tady. Neříkal jsem že je to čistý hog, ale že je kříženec s hogem a nebude tak velká, a genetika není ještě nijak ověřenái. T+ Hog Island jsem taky říkal, že je jen můj pracovní název. A původ je od Albinosnakes.cz , což jsem Vám taky řekl.

Zdravím, omlouvám se, hada od Vás brala přítelkyně, nikoliv já, tudíž mi předala informace pouze z jejích úst a moc jsem tomu nerozuměl. Zajímal mne jen názor ostatních, neb pár chovatelů se mi vysmálo a když jsem tehdy našel Váš prodejní inzerát na iFauně, psalo se o Hog Island s neověřenou genetikou, nikoliv o kříženci, tak mi to nebylo jasné. Čímž nechci tvrdit nic proti Vám, jen jsem váhal, kterého samce bude lepší k samici připustit při požadovaném výsledku co do dané mutace nejhezčích mláďat. Ale když mi pak psalo x chovatelů, že v tom hoga nevidí ani náhodou, trochu mne to zamrzelo a chtěl jsem znát názory dalších. Neberte si to osobně. Je možné, že přítelkyně informace při příjezdu pomotala a uvedla mne tak v omyl ona. Hezký den.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru