Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaka poušť, zviřata atd..

obecně, v poušti roste spoustu věcí, kdo ti řek, že skoro nic, tak pěkně kecal. ale většinou je to odporně hořké, nejedlé nebo přímo jedovaté - v rostlinách je voda a ta je na poušti tak vzácná, že si ji rostliny takto chrání dost důkladně. Snažit se na poušti živit tím, co tam roste, je úkol pro experta, ne pro někoho, kdo se ptá tak blbě jako ty, a bojí se i jenom jet někam, kde se vůbec vyskytuje něco, co ho může kousnout.

šmarja, víš kolik lidí trvale žije v austrálii nebo mexiku, kde jsou desítky druhů jedovatých hadů a pavouků a štírů a jánevím čeho ještě? Kolik lidí jezdí na dovolený do Afriky na safari a nadšeně si ty levharty a lvy fotí? uvědom si, že pokud budeš na poušti, kde žijou zmije, chřestýši, lvi, levharti atd tak pořád mnohem větší zdravotní riziko je počasí. kolik lidí na poušti zařvalo kvůli počasí a kolik kvůli jedovatým a kousavým zvířatům?

Pokud jsi takový srab, že bys dejme tomu nejel do Botswany, protože tam žijou zmije, tak bych ti vřele doporučila nějaký vůbec zdravotně a celkově bezpečnější typ krajiny, než je poušť.

jo, a odstěhuj se odsud, v přírodě tě můžou k smrti doštípat sršni, na vesnici roztrhat něčí pes a ve městě zase ročně stovky lidí přejede auto.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny