Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krajta zadusila dva chlapce...

V podstatě mě napadá jedna jediná možnost, co by se asi tak mohlo stát, aby se to fakt stalo.
Had zdrhl a vlezl do větračky, úzký a tmavý prostor ho lákal a navíc z něj pravděpodobně cítil teplo přicházející z bytu. Po výletu větračkami prolomil strop, jak bylo psáno výše. Nuže, nebudeme řešit kvalitu stropu, ale OK, mohlo by být. Jen by asi nesměl ten podhled urvat úplně, spíš jen na jedné straně, rámus padajícího stropu by vzbudil obyvatele bytu. A ten had musel spadnout přímo na ty děcka, jestli spali na matraci na zemi a u sebe, tak jim musel spadnout někam do oblasti hlavy/hrku/hrudníku. Ale určitě přímo na ně, ne vedle, to by neměl moc důvod útočit a kluci by měli čas se rozkoukat. Sebiny rády a rychle propadají stresu a v něm většinou převládá snaha zabíjet, ne utíkat. Takže had žuchnul na kluky, lek se, potlouk se a ucítil pod sebou živé objekty. A udělal jediné možné v tu chvíli...stáhl smyčky. Teď děti - spí si a z cca 2 metrů na ně najednou žuchne 50kg = šílený šok a dost možná vyražený dech (asi i zlomení žeber možná), každopádně v tom šoku nemuseli ani stihnout zařvat. A jestli sebae něco opravdu jsou, tak rychlé jako blesk. Mohla jim prostě spadnout na hlavy a v šoku okamžitě začít škrtit. Tam by i odpovídala smrt udušením a kousance zejména v obličeji. A pokud byli pokousaní oba a nebyly to hluboké rtžno-řezné rány, které by vznikly, kdyby si je zuby držela a trhala při normálním zabíjení, tak to ukazuje na stres hada, opakované kousal a stahoval se, to je pro sebae typické. A hlavně by se je potom nesnažila sežrat.
Takže za mě takto to teoreticky možné je. Pravděpodobnost teda žádná celá nikde nic, ale náhoda je blbec. Ale toto by mělo být zabití z nedbalosti a rozhodně ho neměli pustit bez trestu. Když člověku uteče pes a někoho dorve, jdete nejspíš sedět a za hada nic? To jen ještě víc obrací společnost proti teraristům.
Jinak pokud se to fakt stalo, tak proti tomu je i šance, že půjdu třeba do ZOO Praha a sežere mě tam medvěd tak vysoká, že tam snad už ani radši nikdy nepůjdu :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny