Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zděná Terária pro krajty tmavé??(zajimaj mě všchny nazory hlavně od AURIFER A KROKODYLA)

Čistě můj osobní názor je ten, že kombinace lina a akva silikonu je zlatá. Jezírková foĺie je OK do bazénu. No a dlažba...drbání ho*en a močoviny ze spár mezi dlažkama je pocuc, mám to vyzkoušené a nikdy víc :-) Lino je hladké, bez spár, omyvatelné. I z hlediska roztočů asi nejlépe desinfikovatelné. Ale je to fakt jen můj osobní názor a preference. A 100 lidí 100 chutí :-)
Pokud chcete co největší prostor, bazén ve kterém se budou moct plnohodnotně koupat, tak jedině tera do kterého budete vstupovat. V klasických tera nikdy neuděláte tak velkou plochu. Ale koncepce je čistě na vás, jak vám to bude pohodlnější. A taky jde o to kolik máte hadů a jak to s nimi jde. Do vstupovacího (předpokládám společného pro všechny hady) bych šla v případě, že to s nimi jde, nejsou to žádné velké bestie a dokážete si ošéfovat krmení tak, aby se mezi sebou nervaly. I tak ale doporučuju vstup pouze s koštětem :-D No a "šahací" tera v případě, že jsou to potvory, krmení pokopě by byl problém, nebo je u sebe nechcete mít (množení atp.).
No a pak je tady taky ta "drobná" otázka vytápění. Tak jako tak se přimlouvám za velmi kvalitní zaizolování celé místnosti (polystyren, RTI fólie nebo tak něco). A pak buď z té místnosti udělat tera. Nebo do ní ty terka dát. Ale každopádně do izolace se vyplatí investovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny