Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Phelsuma madagascariensis grandis

Dobrý den,
ad1: ano terárium pokud řádně rozčleníš bude velikostně stačit, ale s osvětlením si budeš muset pohrát. Není popsán typ a Wattáž osvětlení. UV stačí kompakt RG 5.0, v blízkosti UV ještě klasik bodovka pro výhřev a popřípadě dosvětlit ještě úsporkou blížící se 6400K, nebo zářivkou. Wattáž podle teplot. Gradient 25-30 na výhřevu +-35 stupňů. Větrání by mělo stačit pokud jsem z fotky viděl dobře.
ad2: zatím pár nemám, šel jsem cestou mláděte, s tím že v dospělosti budu hůře shánět dospělého jedince opačného pohlaví. Takže ano jak píšeš, hlavně samice by se neměla připouštět moc brzy, nejdříve +1 rok, raději rok a půl. Já šel cestou mláděte, ale v Tvém případě je takové tera pro mládě nevyhovující, takže buď koupit dospělého jedince popřípadě odrostlé mládě a následně shánět, nebo mít štěstí a někdo může prodávat chovný pár (malá pravděpodobnost)
Jeětě jsem si všimnul, že dvířka jsou magnetická, pozor na to, Phelsumy rady skáčou na přední sklo a v případě slabšího magnetu a většího jedince ......

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny