Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Osvěžení chovu eublíků

Zdravíčko, po dlouhé době jsme se rozhodli (opět) chovat eublíky, kdysi jsem měla páreček, přítel je úplný začátečník. Koupili jsme dvě odrostlé samičky i s terárkem a komplet vybavením od slečny, která se toho potřebovala zbavit, holky jsou v parádní kondici, krásně aktivní a vykrmené. Slečna je ovšem krmila každý druhý den, někdy i denně - není to moc? Svého času jsem krmila 2x týdně + nějaké to přilepšení v rostlinné podobě, nebo myšata.
Včera se jim přendání z bedýnky do terka moc nelíbilo, jak dlouho je nechat aklimatizovat a poté učit na novou "ruku"?
Díky moc.

Předmět Autor Datum
No, za mne jen ze jsem nikdy u eubliku neresil jestli krmit jednou za 2 nebo 3 dni, ale proste tam u… nový
lucifer 21.06.2017 21:05
lucifer
Dekuji, jsou na ruku navykle, jen se jim slecna nemohla tolik venovat, tak ted si budou zvykat znovu… nový
Eublici 22.06.2017 17:35
Eublici
Dělám to stejně jako lucifer.Měla jsem před cca 15 lety dvě chovné skupiny, pak jsem je bohužel prod… poslední
kacaba1 22.06.2017 20:24
kacaba1

No, za mne jen ze jsem nikdy u eubliku neresil jestli krmit jednou za 2 nebo 3 dni, ale proste tam uz roky maji vzdy k dispozici misku s moucnymi cervy ktere prubezne doplnuju a menim, a sem tam hodim do terarek par nymf dubii nebo nejake cvrcky. Zatim si nestezuji, i kdyz si nejsem jisty jestli je to tak spravne. :) ad. "ruka" - taky neresim, zkusenost je ze casem zacnou byt sami zvedavi a pri krmeni a uklidu si na ni vylezou prozkoumavat okoli.

Dělám to stejně jako lucifer.Měla jsem před cca 15 lety dvě chovné skupiny, pak jsem je bohužel prodala,ale před cca půl rokem si pořídila zatím dvě holky, protože eublíci jsou moje srdcovka.
Moučňáky tam mají pořád, házím jim cvrčky, menší dubie, cokoliv co nasmýkám venku.Občas jim to obalím ve vitamínech a neřeším.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru