Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama vousatá vhodné a kvalitní osvětlení, aktivita, krmení atd.

Aha, diky - ocas OK, vypadalo to spatne na tech puvodnich fotkach. Na tu delku vaha - no, mohla by mit o trochu vic. Ale nevidel bych to nejak tragicky. Trochu atypicky tvar hlavy - nejspis vrozene? A prijdou mi hur osvalene nohy, v kontrastu s telem ktere vypada silnejsi. Pokud se chova jinak normalne, nema problemy s pohybem, zere, tak asi neresit - uvidite casem jestli se nejak srovna. Muze byt nasledkem podminek, mozna i nevhodneho krmeni- nevim...jen tipuju. Vzorek vykalu by chtelo pro sichr odnest nekam na rozbor (priklad, meli by umet na veterine, prinejmensim sami poslou kam je potreba). Pripadne jestli to bude nutne tak dle vysledku prolecit na cizopasniky


Piti nereste a nijak nenutte, vousatky piji jen vyjimecne. Obvykle jim staci voda ze "zeleneho", pro klid v dusi ji muzete max. 1x tydne porosit. Dle chovani bych tipnul ze jde o samce (kyvani hlavou, zcernani na krku), ale tvarem je cele to zvire tak nejak trochu nestandardni. Je mozne ze bylo jako mlade zanedbane, v spatnych podminkach, treba...? (ty aktuali mi neprijdou vylozene tragicke - chyby se najdou, ale nemyslim ze by mely takovy dopad)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny