Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Agama a deti

Hoj. Zatím jen sbiram informace. Nechci se do niceho poustet dokud si nebudu jista, ze dokazu agame nabidnout a zajistit vse aby byla spokojena a zdrava.

Takže :

Deti 3 a 6 let. Kluci. Dupou, pištěj, litaj bytem. Co na to agama? Jak ma pevny nervy? Oni by ji neublizili, tim si sem temer jista (tim si nemůže byt u deti jistej nikdo, ze jo) ale co ona jim? Znaji kocky, slepice a jinou havet. Vedi, ze si musi davat pozor.... Ale neznám agami povahu... Takže jaká obecně je? Je mi jasne, ze každá jina, ale neda se to aspon trochu odhadnou??

Umístění teraria v obyvaku kde v lete dosahuje teplota i k 37 stupňům je asi špatně, ze jo?

Terarium blízko televize ci mikrovlnky je asi špatně?

Jak casto poustite agamu ven z teraria a co ji venku zajima? Beha a zkouma, nebo sebou někam placne a kouka?

Je lepsi terarko celosklenene nebo jen zepředu?

Diky!

Předmět Autor Datum
Asi takhle: agama vousata je velmi klidny jester, snad vubec nejklidnejsi. To ale neznamena ze ji d… poslední
lucifer 01.10.2017 00:47
lucifer

Asi takhle:

agama vousata je velmi klidny jester, snad vubec nejklidnejsi. To ale neznamena ze ji dela dobre nejake tahani ven z terarka. Pokud deti pochopi ze je agame dobre v terariu a nebudou ji chtit poustet jakkoliv ven, tak nebude zadny problem. Nemusite se bat ze by jim cokoliv udelala - pokud ji nebudou nejak trapit, sahnout na ni muzou, obcas vzit do ruky - budiz. Vseobecne, berte ze je to zvire pro sledovani jak se chova v terariu, ne na jakekoliv "mazleni" - nic takove neoceni a neni to vhodne.

Teplota - 37 je uz fakt hodne, ale to uz i pro Homo sapiens. Ale i ty letosni vedra jsme nejak prezili, pres ty nejvetsi jsem vypinal v terariich co slo. (37 v byte mi ale prijde uz dost unreal, uprimne) Blizkost mikrovlnky nebo televize neni podstatna, neverte kdejakym zcestnym smyslenkam.

Ad. terarium - dle mne je pro teraria se suchym prostredim vhodnejsi lamino/osb atd... a jen sklo vepredu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru