Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Náhlá nežravost agamek

Zdravím.. prosím o radu.. před týdnem jsem si domů přivezla své první malé agamí holčičky. Prvních pár dní baštili jak divé, ale poslední 3 dny již jen pospávají, nejsou aktivní a nesnědí jak 3 cvrčky denně.. zjistila jsem, že mám nejspíš málo denního světla, tak jsem včera běžěla hned dokoupit a prosvícení už je maximální.. nevíte jak dlouho může trvat než se holky zase vzpamatují? (jinak pod výhřevnými místy malinko přez 4O, jiank okolo 25-3O, UVB samozřemostí)

Předem děkuji za ochotu a rady pro začátečníka :)

Předmět Autor Datum
Jak jsou agamky stare/velke? Teplota vypada byt OK, cim vsim presne svitite/topite? Dobre by bylo vl… nový
lucifer 30.12.2017 20:37
lucifer
Jedna 2 měsíce (20cm) a druha malinko prez měsíc a pul (17cm) topim 2 žárovkami 40W, UVB reptile 150… nový
barus.vobo 31.12.2017 07:43
barus.vobo
...snad teď.. jen pro info, v tom plastovém boxu jsou nyní provizorně afričtí šneci, jsem ve škole n… nový
barus.obo 31.12.2017 08:06
barus.obo
Nic vylozene kriticky spatne tam neni, jen je terarko pro takove drobecky zbytecne velke (a je hnane… nový
lucifer 31.12.2017 12:57
lucifer
Super děkuji moc, dávám jedině z pinzety.. abych měla přehled kolik toho snědí.. S aktivitou je to p… poslední
barus.vobo 31.12.2017 13:07
barus.vobo

Jedna 2 měsíce (20cm) a druha malinko prez měsíc a pul (17cm) topim 2 žárovkami 40W, UVB reptile 150. Jinak točená trubicovita zářivka 140w na denni svícení. Rozměry terária 110x70x88

Mám problém s fotkami... Nechtějí se mi prilozit :(

...snad teď.. jen pro info, v tom plastovém boxu jsou nyní provizorně afričtí šneci, jsem ve škole na intru a vozím je sebou, kde mají velké terárium.. teď jen aby jim bylo teplo :)

Nic vylozene kriticky spatne tam neni, jen je terarko pro takove drobecky zbytecne velke (a je hnane zbytecne do vysky). Pro mrnousky je lepsi mensi odchovna, pudorys bohate staci 30x60cm, jednoduse zarizena aby jim nemelo krmeni kam zdrhnout. Poku jsou ale aktivni, kazdy den aspon neco sezerou, tak je vicemene vse v poradku. Snazil bych se jim nabizet krmeni z pinzety, pak z ruky - tady v tomhle se jim volne pusteny hmyz hned schova. A stalo by za to zkusit sehnat mensi svaby - nymfy B. dubia od nejakeho chovatele.

Super děkuji moc, dávám jedině z pinzety.. abych měla přehled kolik toho snědí.. S aktivitou je to po prosvícení lepší, dokonce si kously obě i zeleného.. Tak snad se jim bude dařit lépe.
Ještě jednou děkuji za rady :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru