Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Leguán zelený - zlomený ocas

Já si to právě zjišťoval bez ohledu na tvůj příspěvek jakým způsobem se to má dělat, proto jsem mu taky 2x řekl, že to má zlomit a než jsem stihl cokoliv, tak už měl půlku ustřihlou.
Tady ten vet. právě dělal v zoo a pracoval tam i s leguány o to víc mě to zklamalo. Jednou jsem řešil problém nejspíš zapíchnuté třísky, kde bylo pod ocasem vidět místo o velikosti špendlíkové hlavičky a nezdálo se mi to, jel jsem do zoo za vet. co tam měla být odbornicí přes plazy a ta mi dala mastičku, pak když se hlavička jakoby zvětšovala a začalo se to kolem sbírat, tak jsem to řešit teď nevím jméno,ale má to být jeden z nej odborníků na plazy v ČR. Odepisoval mi tam někdo z jeho týmu a řekli mi ať to nechám být, no a dopadlo to tak, že tam má teďka legoš díru velikosti 5ti koruny a právě tady ten vet co dělal ten ocas, tak to ohnisko hnisu vytáhl, byla to nejspíš ta tříska a vypájel.

S tím ocasem jsem se právě bál, jak by legoš reagoval? Láme se to normálně bez uspání? já jen kdyby se to znovu objevilo, tak už bych to řešil doma.
Včera když jsem přijeli tak jsem mu to mázl betadinovou mastí co mám doma. Mám koupit ten roztok jak jsi posílal a máčet mu to v něm, nebo to mám zatím nechat být?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny