Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Leguán zelený - paraziti , nesvlek nebo plíseň?

Zdravím,

děkuji za rady.Dneska jsem byl u jiného veterináře objednat ty léky , ale on taky vůbec nemá šajnu o plazech( to se dalo čekat).
Roupy má 2 křížky což by neměl být problém. Strongyly 3 křížky a vet mi říkal , že to jsou právě ty svin* , které jsou na fotce.To samé jsem tu viděl na fotkách i v jiných vláknech a roupy to pravděpodobně nejsou.
Nicméně cena je poměrně vysoká :Imaverol 100ml za 520Kč to se dá , ale Panacur prodávají pouze 1l za cca 1600kč což už je trochu moc.Nevím , ale dávkování , ale i tak je toho hodně...levnější byla pasta to by se
snad do lega dalo nacpat.Chtěl jsem ekvivalent tohoto léku s tím , aby to odstranilo ty žížalky , ale netušil a skončili jsme s tím , že si musí pročíst literaruru a zítra mu mám zavolat.
Nejsou nějaké jiné volby na ty parazity? Případně i Imaverol , protože těch 100ml se mi zdá málo a pak je 1L a cena už někde od 1600Kč.

Ještě se vrátím k té plísni...nesvlek co má na fotce na zádech je dole ten drží už jen za ostny , ale v oblasi té plísně mu to mám nejdříve jemně postrhávat a pak natírat?nebo rovnou natírat a až bude ustupovat plíseň
začne se i svlékat?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny