Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem krmení papoušků-je to OT

:-):-) Ahoj.
No asi tak není nic jednoduššího než obejít voliéry a případně dosypat granule:-[.
Tak záleží jací papagájové to jsou také, já je pro změnu již mnoho let nedělám zkrátka nebyl čas - běhat na proutí , krájet spoustu ovoce a zeleniny,hlídat kde co dozrává atd. a denně připravovat pro každé tác žrádla.
.

Nic proti granulím nechci zde rozpoutat nějakou OT.debatu ! Ale hlavní ta nosná složka by se mněla skládat pro ně z přirozené čerstvé potravy vyvážené i když žerou to či ono a vše tak přeci jen jednou vezmou toho více a podruhé něco jiného zkrátka přesně to co právě potřebují a mohou si to regulovat------u granulí jasně nelze--- ovšem jak říkám záleží na výrobci granulí jestli je tam opravdu to co deklaruje v OK kvalitě.
Př. mimo mísu teda já myši krmím granulema ale dostávají ještě spoustu okolo, vit. mrkev,jablko atd.+ echt jednou týdně granule pro koťata.A pokud takovou myš šoupnu varanům tak ani nekoušou jen polykají:-) ovšem myš jen na granulích byt OK kolikrát ani nechtějí jen když jde do tuhého.Tak že resumé je asi to , že poznají co je dobře a to samé je si myslím ---čerstvá potrava podpořená třeba těma granulema a nebo jen - - papoušek-plaz to je fuk jen na granulích.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny