Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gekončík noční / eublepharis macularius rady k chovu

Dobrý den, mám vestavenou tera stenu s 3D funkčními terarii, choval jsem v tom ruzne hady. Tera jsou po drobne prestavbe vhodne pro napr. pro Gekonciky nocni a jine jim podobne., byl jsem vzdy proti chovu ješterů z duvodu chovu ci kupovani hmyzu. Po mnoha letech jsem podlehl. První jesteri doma takze chov cvrcku nastal. Tim padem je mnoho potravy a prazdna teraria. Poridil jsem si 1.1 Gekončíků činskych do mensiho tera hodne plastickeho 3D (80 x 30 x 30) s vzhledove podobnym klimatem jako v prirode. Do vetsiho tera taktez 3D (80 × 80 x 60 ) bych rád eublepharis macularius . Zatim nejsem rozhodnut zda chci vubec odchovavat mlade. Nejsem typ jezdit po burzach a prodavat mlade. Teraria spise okrasneho razu...na kochani

Do tera bych chtel skupinu 1,3 - 5 nebo pouze female. Samec lze predpokladam doplnit vzdy k samicim a v jakemkoliv veku to jsem se nikde nedocetl nebo jsou starsi samice teritoriální a nove zvire by usurpovali? Nebo je to hodne individuální?

Dalsi dotaz by byl na "párovaní" mutací, o tomto jsem se take zatim nikde nedocetl. Jsou li nektere mutace ktere k sobe jsou absolutne nevhodne, tim ze ma vize o velke barevnosti v 1.5 skupine bych se nerad dopustil hlouposti jiz pri nakupu zvirat.

Par dni v tom lezim prolizam website, clanky a pod. Na toto jsem nikde nenarazil a je to dulezite as pro zacatek.
Diky za seriozni info, ale spise polapaticky ...jiz ted mam v mnoha vecech radny hokej.
Kdyby nekdo poradil i mimo diskusy budu rad.
Petr

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny