Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Půjčování terária chameleon

je to blbost. zvířata stěhování nemají rádi - teď nemyslím jen ten převoz, ale to, že se potom musejí zabydlovat v novém. kolikrát třeba stresem nežerou. takže dělat jim to záměrně, pokud je jiné řešení, je nesmysl. A to, jestli by mezitím byl v terárku jiný chameleon je spíš otázkou karantény a dezinfekce, takže další důvod proč je to blbě. jeden z chameleonů v sobě může mít nějaký patogen, který zvládá a nijak se neprojevuje, druhý to od něj chytí a skolí ho to, to tě jako nenapadlo???

a taky - tak jednou píšeš, že nadýl a potom zase jeden víkend druhej víkend?? tak jak je to teda? no asi pokud by to bylo na půl roku, to jistě jo, ale jestli taháte na víkendy chameleona sem tam, to je hodně silný kafe. a všechny palce dolů.

sory jako, ale připadá mi, že vůbec neřešíte co opravdu chce ten chameleon (jasně, věřte si tomu, že přímo touží, aby ho někdo furt někam stěhoval a po pár dnech zase znova a další tejden zase znova a furt -:.( ) a podsouváte mu co vy chcete aby chtěl - nebo mě oprav a vysvětli jak poznáte, že nechtěl být přes víkend doma sám. podle toho, že po vašem příchodu přileze dopředu, a těší se že mu něco nesete? nebo podle toho, že má v terárku tak málo větranej vzduch, nebo jinej problém, že pokaždý když ho otevřete, tak z něj po zdrhá?

Velice správně píšeš NEskutečně kontaktní - to právěže není kontaktnost, ale něco jinýho, co ty pouze za kontaktnost omylem zaměňuješ, tak se nad tím zamysli.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny