Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hroznýš královský albín,pitva

Ahoj.
Jak píše danio007--- co sežere také vy.....---- pokud zvrací je něco špatně.
Nu asi tak ATB se použijí při totálním zaškrcení nebo zranění atd.( což je většinou po delší době kdy je kloaka venku a to včetně střev ).
Ovšem záleží jak to posoudí VET -- zde je velice důležité odhadnout co třeba udělat ( jo ATB se většinou použije jako první volba jen lokálně !) musí být naprostá sterilita a kloaku + ostatní pokud je také venku vmasírovat s naprostou precizností , pokud se to neudělá a vmasíruje se již infekcí , zánětem napadená část tak je zle.
.
Hlavně zvíře musí potom být v naprostě čistém prostředí a HLAVNĚ 100% DIETA !!!!-- žádný strach on to had dá dost dlouho bez potravy
Pokud byl před problémem nakrmenej může se stát , že mu to vyběhne znova - v tom případě se to vrátí nazpět a --- bud se kloaka přelepí a nebo se tam fíkne steh aby to nevyběhlo . Ták to kratičko také pro ostatní ale pokud si někdo není jist tím vmasírováním nazpět tak hned k někomu kdo to umí a nebo k VET čím déle venku tím hůře.( Jo a při vmasírování nazpět možno použít ---- cukr moučkový udělat kašičku potřít a poté vmasírovat).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny