Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama vousatá apatie,starost o nemoc?

Podminky mi dle popisu prijdou OK (chtelo by presny typ toho "UV" a foto teraria), dle fotek vypada vcelku rozumne - mozna trochu podtrzeny (velka hlava v pomeru k telu), ale to nebude vasi chybou. Teplota 35°C v prostoru mi prijde malinko moc, ale pokud si muze vybrat i 28°C, tak OK.

K te neaktivite - je zima, to maji agamy tendenci zimovat - takze nejaka mensi chut k jidlu a mensi aktivita je celkem normalni. A taky uz to neni uplne vyjukane mlade, ale pomaly subadult, spis adultni (tem 3 mesicum dle "chovatelky" bych tolik neveril), a to je taky uz obdobi kdy se ty zvirata proste zklidni a uzani nejsou tak zrave. A pokud je to "jedinacek", sam v terariu, nema moc potrebu k jakekoliv aktivite. V dospelosti je bezne krmit vousatky jednou za 2-3 dni. Sledujte vahu (staci zvazit jednou za par tydnu), a kdyz nebude hubnout, tak je nejspis vse OK.

Ten ocasek - konecek, to se bezne stava, nicemu nevadi. U korenu to vypada byt malinko zeslabene, ale zadna stara kuze, takze myslim ze taky v poradku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny