Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Terárium na míru - od koho?

Dobrý den, sháním terárium na míru pro albína guttaty a zajímalo by mě, s jakými výrobci máte dobré / špatné zkušenosti. Sháním něco ideálně s dobrým větráním a dřevěnými nebo podobnými stěnami (cca 80x60x40) a našel jsem ceny od 3 000 do 9 000 tak mě zajímá, jestli to není podezřele levné / předražené a u koho to ideálně shánět, víc jak 6 000 už by pro mě bylo asi moc. Zvlášť mě zajímají www.akteraria.cz , www.terarka.eu , https://www.terasvet.cz/vyroba-a-prodej-terarii/ , www.osbteraria.cz , www.laminoteraria.cz

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Z osobnich zkusenosti terarka.eu rozhodne NEDOPORUCUJI. Terarium uz nekolik dni po dodani zacelo jev… nový
bytovkar 30.12.2021 21:04
bytovkar
Bohuzel i ja jsem si objednala dve terarka pres TERARKA.EU, ktera jsem zaplatila a to temer 100000kc… nový
sanyss 12.02.2022 19:19
sanyss
příště si přečtěte obchodní podmínky než něco objednáte: Při malém vytížení a malé složitosti zakázk… poslední
nazdar 13.02.2022 23:24
nazdar

Z osobnich zkusenosti terarka.eu rozhodne NEDOPORUCUJI.
Terarium uz nekolik dni po dodani zacelo jevit znaky praskani zadni 3D steny, pricemz se stav i nadale zhorsuje. Komunikace velke zklamani, reklamace mozna jedine u prodejce - co si jako predstavuji, ze ja ale udelam na 30 dni se zviraty?
Problemy se zakazkou uz od zacatku, doba dodani prodlouzena o nekolik mesicu, komunikace velice spatna, musel jsem nekolikrat urgovat. Nedoporucuji, za tu cenu, co jsem zaplatil bych cekal mnohem lepsi servis

Bohuzel i ja jsem si objednala dve terarka pres TERARKA.EU, ktera jsem zaplatila a to temer 100000kc v zari a do dnes jsem zadna teraria neobdrzela, a to mela byt terarka vyrobena do š mesicu!!!
Podala jsem trestni oznameni a pozadala o navraceni platby, jelikoz mi po 4 mesicich napsali, ze me budou kontaktovat s navrhy, NO TO JE SNAD SPATNY VTIP!!!
TERARKA.EU JE VELIKY PODVOD, ROZHODNE NEDOPORUCUJI, RUCE PRYC OD TETO FIRMY!!!!!!

příště si přečtěte obchodní podmínky než něco objednáte:
Při malém vytížení a malé složitosti zakázky se dodací lhůty pohybují od 30 do 80 dní.
V závislosti na vytíženosti, nedodaném materiálu a ostatních komponentů našimi dodavateli potřebných k realizaci zakázky, si vyhrazujeme právo na prodloužení předem dohodnutého dodacího termínu, a to nejdéle na 9 měsíců ode dne uhrazení zálohy.
Termíny dohodnuté během objednání nemohou reflektovat veškeré aspekty výroby ovlivňující čas realizace a nejsou závazné.

tady bych rozhodně nic neobjednal!!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru