Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kterému hadovi patří kůže?

No, u toho ptáka je vyloučeno, aby to byl zbytek hadí hostiny. Had to pohltí vcelku, nehledě na to, že ptáci běžnou součást jídelníčku našich hadů netvoří, pokud vůbec. Podezříval bych spíše kočku, kunu či tak. Kus hadí kůže je prostě jen část hadí svlečky, kde hadi jsou a rostou, je to jen přirozené, nemyslí tím opravdu žádnou "výstrahu" pro Vás:D. Zmije to být teoreticky taky může, prostředí sekaných "kultivovaných" zahrad jí ale nevyhovuje, tam bych čekal spíše tu užovku obojkovou, ta se vleze všude:D.
Má syn opravdovou fobii sensu stricto? To víceméně je, že i když si uvědomujete nelogičnost a neopodstatněnost svého chorobného strachu, nemůžete si pomoct. Nebo jen o skutečném chování a faktech o našich hadech moc neví?

Okrajově, pamatuju se, jak jako kluk jsem se vydával na první zmije raději od pasu dolů v hokejové zbroji...než jsem zjistil, že to opravdu žádní číhající vrahouni nejsou, v terénu se mě nikdy žádná nepokusila uštknout, a jenom "nudně" zdrhaly...celkem dost jsem jich pak chytal, fotil atp.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny