Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výroba flexaria

Ahoj, už jsem vyrobil pár terárií, avšak flexarium zatím žádné. Nějakou dobu se na to chystám, ale ještě to nemám kompletně vymyšlené. Zatím to mám takto vymyšlené:

1) Rám - určitě nejsnazší a nejlepší cestou je přes hliníkové profily, rozměr 2x2, který budu spojovat pomocí plastových spojek.
2) Výplň - Tady jsem delší dobu přemýšlel, zdali použít jemné pletivo proti hmyzu (hornbach 80kč/m) nebo síťovinu. Za mě je asi lepší pletivo, cvrčci ho nerozkoušou a cenově vychází pdoobně jako síťovina, nevýhoda toho levného pletiva je snad jen v barvě (zelená), ale to není asi problém přestříkat.
- horší je způsob uchycení pletiva, nejjednoduší cesta je napatlání rámu silikonem a pletivo pouze přilepit, teď je ale otázka, zdali to bude držet. Pracnější varianta je uchycení pletiva pomocí systému lišt, do kterého se mi úplně nechce jít.
Každopádně takovéto flexarium vyjde opravdu velmi levně a hlavně bude vypadat opravdu hezky. Nějaké vaše postřehy, jak to lépe vyřešit nebo čím nahradit hmyzí pletivo ?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny