Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama Vousatá neoplodněná snůžka nebo jiný problém?

Dobrý den moje agama vousatá začla posledních 5 dní agama běhat po teráriu a škrábat na sklo také přestala žrát a ztloustla začala také mít častou stolici 4 krát za 4 dny stolice je tekutější konzistence.
k zkoušel jsem jí prohmatat bříško a cítil jsem tam nějaké objekty (vajíčka?) Ale nejsem si úplně jistý Čím si nejsem jistý je, že kdyby to byla neoplodněná snůžka tak by hrabala, ale agama jen pobíhá. Teploty mám pod výhřevem 43 na chladné straně okolo 24 st. a v prostoru průměrněod 33 do 31 st. Vitamíny dávám jednou za 14 dní a vápník každé živé krmení (Přidal bych i fotku terária, ale nevím jak ho vložit) díky všem za případné odpovědi.

Předmět Autor Datum
Teplota vypada OK, pred snuskou muze byt nejakou dobu takhle neklidna - nektere klidne blnou 2 tydny… nový
lucifer 22.01.2021 14:20
lucifer
Díky moc za odpověď tak nakonec se i přes postavené kladiště nevykladla a vyrazil jsem k veterináři… nový
sthilka01 25.01.2021 20:09
sthilka01
Hm, je mi divne ze ji berou rovnou "pod kudlu", snad veterinar vi co dela. Kazdopadne drzim palce. poslední
lucifer 27.01.2021 11:40
lucifer

Teplota vypada OK, pred snuskou muze byt nejakou dobu takhle neklidna - nektere klidne blnou 2 tydny, i dele. Podstatne je, aby mela v terariu vhodne kladiste = dostatecne velkou hromadu vlhkeho pisku (ja vzdy vysypu do jednoho rohu aspon tak pulku pytle/plny kybl toho "do detskych hrist").

S tim kadenim - pokud mate moznost, neuskodi dat kakanec na rozbor kvuli cizopasnikum.

Díky moc za odpověď tak nakonec se i přes postavené kladiště nevykladla a vyrazil jsem k veterináři bohužel jí čeká operace se zadrženou snůškou tak snad to dopadne dobře ještě jednou díky za užitečnou odpověď jsem rád, že není ještě poradna.net mrtvá a jsou tu ještě lidi co dobře poradí :D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru