Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Býložravec do teraria

souhlas, než řešit tolik požadavků, nebude jednodušší dát hmyz mimo dosah dětí? Taky možno počkat až děti dostanou rozum a do té doby slevit z některých z mnoha požadavků.

Osobně bych se zcela vykašlala na pustitelnost po bytě a ochočitelnost - upřímně si to buď nedovedu ani představit a žádnému z navržených by to ani omylem neprospělo (proč nahánět po bytě dospělého leguána? vytahovat z pod skříně prachem olepenou zašprajclou želvu? hledat a odmotávat odněkud užovku? to beru jako řešení nehody, ne probůh jako záměr! Ochočitelnost terarijních zvířat zase je tak nějak dost diskutabilní co se týče dosažitelných cílů..

Bez ambic ochočitelnosti a pustitelnosti a s dodržením ostatních omezení bych to viděla na vodní želvy nebo suchozemský (tedy obojživelný ) kraby. Jsou barevný i aktivní až až, tudíž ty rostliny by musely být v biotopovém terárku nad nimi mimo jejich dosah. Nebo nakonec i rybičky nebo krevety v akvárku se tomu zadání dost blíží (a na rozdíl od želv a krabů jsou plně kompatibilní s rostlinama). Ale na ochočení bych u nich taky rezignovala, vzpomeň si jak dopadl Paroubek :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny