
Zdravím všechny chovatele,
toto vlákno jsem založil z jediného důvodu. Už nějakou dobu sleduji inzerci plazů a v ní se sem tam objeví inzerát , prodám Tarahumara boa. Ať už je to z důvodu nadbytečného samce , nebo že končí s chovem a jiné výmysli. Dnes máme internet a odborné knihy , ale už jen na internetu si každý může opravdové Tarahumara boa najít a velice dobře uvidí , že zde u nás nabízení ,,jakoby" Tarahumary , jsou o dosti jiném vzhledu , než ty na internetových stránkách. Je zvláštní , že pokud si dám v googlu ,, Tarahumara boa " , vyhledá to hady , kteří jsou si velice podobní a tedy se dají velice dobře rozeznat a i k sobě dle vzhledu přiřadit. Když se pak tito hroznýši srovnají s tím,co se nabízí u nás , je to sakra odlišné a co je na tom asi nejdůležitější , tak opravdové Tarahumary odchoval v Evropě zatím jediný chovatel a to pan Stöckl www.boa-constrictors.com , kde můžete hady v nabídce ,, abzugeben " vidět a sami se přesvědčíte , jak rozdílní jsou tito hroznýši od ostatních. Tak že o co se u nás opět někdo pokouší? Chce vydělat hříšné peníze na někom , kdo hady nezná? Dnes není problém si v google překladači přeložit jakoukoliv stránku , zde je přeložena právě stránka pana Stöckla http://translate.google.cz/translate?prev=hp&hl=cs &js=y&u=http%3A%2F%2Fwww.boa-constrictors.com%2Fco m%2Fcom.html&sl=en&tl=cs&history_state0= a zde se můžeme o této lokalitě řádně informovat. Po přečtení článku o těchto hroznýších musí být každému více jak jasné , že u nás žádný Tarahumary nejsou . Samozřejmě zatím , než si mláďata buď z Riobravo Reptiles , nebo od pana Stöckla někdo neodkoupí , mládě se pohybuje okolo 1000 EU a to s řádně vyplněným Certifikátem o původu a pravosti Tarahumar. Mrzí mě , že se mezi teraristy dostávají takovíto lidé ,kterým nejde o nic jiného , než někoho okrást a neustále jen měnit e-mailové adresy a po podvedení dotyčného zmizet jako pára.
Změna kategorie, původně: Hadi (carlos) (Aurifer)
Vlákno uzamčeno z důvodu nadměrného napadení spamem (Aurifer)
toto vlákno jsem založil z jediného důvodu. Už nějakou dobu sleduji inzerci plazů a v ní se sem tam objeví inzerát , prodám Tarahumara boa. Ať už je to z důvodu nadbytečného samce , nebo že končí s chovem a jiné výmysli. Dnes máme internet a odborné knihy , ale už jen na internetu si každý může opravdové Tarahumara boa najít a velice dobře uvidí , že zde u nás nabízení ,,jakoby" Tarahumary , jsou o dosti jiném vzhledu , než ty na internetových stránkách. Je zvláštní , že pokud si dám v googlu ,, Tarahumara boa " , vyhledá to hady , kteří jsou si velice podobní a tedy se dají velice dobře rozeznat a i k sobě dle vzhledu přiřadit. Když se pak tito hroznýši srovnají s tím,co se nabízí u nás , je to sakra odlišné a co je na tom asi nejdůležitější , tak opravdové Tarahumary odchoval v Evropě zatím jediný chovatel a to pan Stöckl www.boa-constrictors.com , kde můžete hady v nabídce ,, abzugeben " vidět a sami se přesvědčíte , jak rozdílní jsou tito hroznýši od ostatních. Tak že o co se u nás opět někdo pokouší? Chce vydělat hříšné peníze na někom , kdo hady nezná? Dnes není problém si v google překladači přeložit jakoukoliv stránku , zde je přeložena právě stránka pana Stöckla http://translate.google.cz/translate?prev=hp&hl=cs &js=y&u=http%3A%2F%2Fwww.boa-constrictors.com%2Fco m%2Fcom.html&sl=en&tl=cs&history_state0= a zde se můžeme o této lokalitě řádně informovat. Po přečtení článku o těchto hroznýších musí být každému více jak jasné , že u nás žádný Tarahumary nejsou . Samozřejmě zatím , než si mláďata buď z Riobravo Reptiles , nebo od pana Stöckla někdo neodkoupí , mládě se pohybuje okolo 1000 EU a to s řádně vyplněným Certifikátem o původu a pravosti Tarahumar. Mrzí mě , že se mezi teraristy dostávají takovíto lidé ,kterým nejde o nic jiného , než někoho okrást a neustále jen měnit e-mailové adresy a po podvedení dotyčného zmizet jako pára.
Změna kategorie, původně: Hadi (carlos) (Aurifer)
Vlákno uzamčeno z důvodu nadměrného napadení spamem (Aurifer)


Což ovšem neznamená, že ti ostatní to nezkouší "po svém".







