Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zmražená potrava

Zdravim ,chci se zeptat jak dlouho může bejt potrava (myši atd...) nejdéle zmražená ? A jaký sou výhody a nevýhody předkládání zmražený/živý potravy ??

Předmět Autor Datum
Těžko přesně odhadovat, záleží na kvalitě mražení, ale určitě v řádech měsíců, cca tak čtvrt až půl…
krokodýl 08.04.2007 16:56
krokodýl
kdyť právě jedna objednávka a je na pár měsíců pokoj... záleží asi do kolika stupňů se ty myši zmraž…
redhot 08.04.2007 17:08
redhot
Ahoj,ja zamražuju hlavně holátka.Jedu na burzu koupim 100-200 kousků,ty rozdělim do krabiček podle p…
Melda 09.04.2007 10:53
Melda
Potkany mám v 1/2 mrazáku- manželka si časem zvykla...a hadi taky. Nevýhodou by mohlo být rozmrazová…
carlos 10.04.2007 13:51
carlos
Nazdárek, moje zkušenost je taková, že pod myšky co mi zbydou dávám podklad pod kočky. Skvěle drží z… poslední
MartinSekyra 10.04.2007 14:35
MartinSekyra

Těžko přesně odhadovat, záleží na kvalitě mražení, ale určitě v řádech měsíců, cca tak čtvrt až půl roku. Výhoda je, pokud hadi baští rozmraženky, že jsou vždy k dispozici ve vhodných velikostech a nemusíte je jezdit shánět po všech čertech, když jsou potřeba. V panelákovým bytě taky nebývá vždy kladný ohlas zbytku rodiny na nějaké dlouhodobější přechovávání většího množství živých myší, chca nechca jsou přeci jen cítit. Nejlepší je dle mého (pokud nemáte stálý zdroj) jednou za čas nakoupit větší množství, něco člověk zkrmí hned a zbytek namrazí do zásoby. Nevýhody mě žádný nenapadají (ale určitě nějaký budou;-)).

Ahoj,ja zamražuju hlavně holátka.Jedu na burzu koupim 100-200 kousků,ty rozdělim do krabiček podle počtu hadů.Když má člověk kolem 30 mladých tak to asi ani jinak nejde.To si myslim že je valiká výhoda.Mývám je v mrazáku tak 3 měsíce a zatím všechno v pohodě.:-)

Potkany mám v 1/2 mrazáku- manželka si časem zvykla...a hadi taky. Nevýhodou by mohlo být rozmrazování - raději nechat trochu déle, než nabídnout hadovi potravu na povrchu rozmrzlou, ale uvnitř ještě ledově studenou. A jednou rozmrazenou potravu určitě znovu nezamrazovat, jinak no problem;-).

Nazdárek, moje zkušenost je taková, že pod myšky co mi zbydou dávám podklad pod kočky. Skvěle drží zápach a poměrně i dlouho. Dřív jsem dával myšky do hoblin a to začalo smrdět tak za 2 dny, teďka jim měním tak po týdnu, když had zrovna nežere teda. Zdárek

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru