Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co to je had či.........?

Dnes mi zazvonil telefon a tam se ozval jeden pracovník jisté firmy v jisté vesnici, žeprej s dodávkou materiálu z Pákistánu přišel i nějakej plaz asi had.
Před chvílí jsem se tam byl podívat - bohužel je to dosti vekej sklad a takže to bylo jako když člověk hledná jehlu v kupce sena.
Našli jsme tam v prachu na zemi jako by se tam něco plazilo......
Jinak berou zboží i z Číny, Vietnam atd......ale v pátek přijaly zásilku z Pákistánu(šla 6týdnů) a dnes našli tyhle obrazce........
Co na to říkáte, bohužel nemám momentálně moc času.....jsem domluvenej s něma že tam uděláme inventuru a destama ty palety přesuneme a já bych mohl bejt u toho a kdyžtak něco ulovil, ale žeprej by to zabilo půl dne
:-/.....a ve čtvret odjíždím na hady do Chorvatska :beer:
Na stopách v prachu nebylo zřetelné nějaká vytlačená šupinka od hada - záhyby byly dosti rovnoměrné - co myslíte je to had, pro porovnání je na prvním snímku vyditelná šlápota(dole).
Děkuji za veškeré reakce....Marek:puff:

[http://img98.imageshack.us/img98/9858/pict6333kv1.j pg]
[http://img337.imageshack.us/img337/2916/pict6335yr4 .jpg]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, ty stopy jsou zcela jasně od hada,a to docela velkého.Typoval bych min 1 metr i víc podle druh…
viper 27.06.2007 12:35
viper
Z Echiskou jsem ustřelil, přišlo mi to menší a je fakt, že pohyb mají jinej, ale zas, co takovýho ži…
krokodýl 27.06.2007 17:33
krokodýl
Čaute, konečně bych tu akci uzavřel. Přesně si už nepamatuji termíny, ale pak jsem tam jel - s tím ž… poslední
daboia 30.07.2007 16:07
daboia

Ahoj,
ty stopy jsou zcela jasně od hada,a to docela velkého.Typoval bych min 1 metr i víc podle druhu.Řek bych,že takovouhle netipyckou stopu udělá velký pomalý had např. Bitiska,curtuska nebo tak něco.Echiska ani náhodou ta stopa je na echisku moc velká,a způsob pohybu už vůbec nesedí.Držím palce a jsem sám zvědav co se z toho vyloupne.
Dan :puff:

Čaute,
konečně bych tu akci uzavřel.
Přesně si už nepamatuji termíny, ale pak jsem tam jel - s tím že tam budou dělat inventuru - v hale projížděly 3 desty (ještěrky) a přehazovaly palety z bodu A do bodu B - záleželo na mě kam si řeknu :-p dělalo mi to dobře, ale k věci.
Něco malinko jsem tam nafotil kompaktem(fotky jsou hrozné) - po 3zmáčknutí mě vysadily baterie ach ta technika :.(

Ale závěr je takovej že jsme tam objevily malé stopy úzké, které způsobila asi obojkovka - kousek od skladu je rybník, žádné větší stopy co byly objeveny na začátku akce už tam nebyly.

Pak jsem odjel nahánět chorvatky - během té doby, byl ten sklad "uzamčen" a povrch upraven tak aby bylo možno zjistit plazí stopy a ještě byly nainstalovány do prostoru 3 plastové sudy s trochou vody, ale bohužel bez žádných pozitivních výsledků.

Tož nevím co to bylo :-?

S pozdravem Marek

[moje1qz2.jpg]

[moje2th1.jpg]

[moje3qv2.jpg]

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru