Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou zvolit velikost tera

Zdravim. Chystám se stavět stěnu terárkovou a pořád se nemůžu rozhodnout jakou velikost tera zvolit. Asi bych měl nejdřív říct, že bude pro guttky a počítám jedno tera = 2 bo 3 hadi právě dle velikosti tera.
Takže otázka zní:
Lešpí udělat čtyři tera nad sebou o šířce 80cm a výšce 45 - 50cm, když to plácnu na sebe, udělám nějakej sokl a větrání, vyjde mi asi 220xm, nebo 3 tera nad sebou o výšce bajvoko 60cm a šířce asi to už je jedno dejme tomu metr. Jinak hloubka by byla 60cm u obojího. Zajímá mě, co bude praktičtější pro hady.
Snad jsem to napsal srozumitelně.
Díky za názory.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Prosím o radu... 1.V sobotu si jedu pro 6 guttek, které jsem vykoupila od chovatele, kterému se dvě… poslední
ellienka 18.04.2008 08:50
ellienka

Prosím o radu...
1.V sobotu si jedu pro 6 guttek, které jsem vykoupila od chovatele, kterému se dvě samice :)) spářily. Jsou NZ09/07, ale jsou strašně maličké, krmené jen holátky :-/. Mám doma k dispozici 2x terárka 75*40*40. Chystám pro ně cca během 1/2 roku 2x tera 100*60*60. Nebude to pro ně málo- 3 hadíci v těch menších tera- zatím? Svou současnou stejně starou guttku krmím mimo terárko odstávčaty, ráda bych i ostatní krmila stejným způsobem (napoprvé zkusím menší skákavky.) Mám i svůj chov myšek.
2.Přes léto bych ráda ty větší tera umístila do zahradní nevytápěné místnosti na regály, pod terárka topný kabel (nebo raději topný kámen? současná guttka na něj neleze vůbec), žárovka.. Přes zimu zimování doma ve sklepě - cca 10st. Další rok některých prodej - jsou to sourozenci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru