Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem líhnutí užovek červených

:.(Prosím Vás o radu.Vloni se mi první odchov snůšky nezdařil,letos máme od 30.4.07 devatenáct(zdravých)vajíček,1.7.07 se vylíhlo první mládě,dnes 2.7.07 stále nic.Mám čekat nebo jim nějak pomoci?A také nevím jestli mi u nás ve zverimexu sežene holátka,jeden dodavatel zkončil s dodávkou holátek.Je možné jim dát např.kousek drůbežího?Prý tyto mláďata vydrží po narození týden bez potravy.Mnohokrát děkuji za jakoukoliv odpověď!!!Začátečnice.:-(

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
:-)Děkuji za pro mě důležité rady jak od krokodýla tak od GG,tot člověk nikde nevyčte a to jsem na n…
Milli 05.07.2007 10:09
Milli
Někdy samice vytvoří i druhou snůšku. V přírodě se to nestává, ale v péči člověka, když mají dostate… poslední
krokodýl 05.07.2007 10:13
krokodýl

:-)Děkuji za pro mě důležité rady jak od krokodýla tak od GG,tot člověk nikde nevyčte a to jsem na netu mohla hledat jak chtěla.:)) Jak se říká,čím hloupější sedlák tím větší brambory?!Žížalky(háďata) se líhnou postupně ale včera v noci mě samice překvapila další snůškou. Trochu mě bylo divné že den předtím nejdřív myš nesežrala, i když neustále lozila a já si myslela že má takový hlad a ono to bylo jinak.Pak slupla ale už jen dvě, třetí jí sežral kolega samec. Není to moc najednou po sobě? Nikdy je nezimuju ale letos asi budu muset začat.

Někdy samice vytvoří i druhou snůšku. V přírodě se to nestává, ale v péči člověka, když mají dostatek potravy a vzhledem k nezimování velmi dlouhou sezónu, je to poměrně častý jev i u druhů, které mají běžně jen jednu snůšku ročně. Uvidíte jaká bude oplozenost té druhé snůšky, ale klidně může být vysoká.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru