Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lampropeltis pyromelana woodini

Dobrý den dosta jsem včera k narozeninám hada a potřebuju vědět co a jak je mu 6 dní může být akvárko i když bude velkej 70x40x30 dýlka,výška,šířka. A sní takhle malí had malou narozenou myš holou. Je to sameček poradtě mi cokoli potřebuju vědět uplně vše chov, potrava, vybyvení terárka kam umístita terárko a tak děkuju moc.:-|

Předmět Autor Datum
Nerad se opakuji, ale je to poměrně nezodpovědné napřed si něco pořídit (i když to byl dar, jistě js…
krokodýl 11.07.2007 19:09
krokodýl
děkuju
Franna 12.07.2007 15:51
Franna
Přesně jak píše krokodýl, s tím že bude sám žrát hole, i když ho zvládné, nepočítej. Já své woodiny…
VF 11.07.2007 21:10
VF
děkuju poslední
Franna 12.07.2007 15:51
Franna

Nerad se opakuji, ale je to poměrně nezodpovědné napřed si něco pořídit (i když to byl dar, jistě jste ho tušil) a pak shánět informace. Terárium by jednomu kusu stačit mohlo, i když je poměrně úzké. Hole zvládne, otázka je jestli ho bude chtít. Pokud je pouhých šest dní starý, tak to snad není ani prvně svlečený. Potravu přijímají až po prvním svleku. Zřejmě sám jíst nebude, neboť v přírodě loví ještěrky. Potřebují trochu nižší maximální i celkové teploty. Přes léto při vyšších teplotách často odmítají potravu. Nevím jestli tak mladý nerozkrmený had byl tím nejvhodnějším dárkem.

Přesně jak píše krokodýl, s tím že bude sám žrát hole, i když ho zvládné, nepočítej. Já své woodiny musel rozkrmovat půl roku. Tvoje terárko mu stačí i když větší šířka by byla určitě lepší. V teráriu udržuj nižší teploty tak do těch 26-27stupňů v teplejší části, pod žárovkou může být trochu víc, pokud bude příliš vysoká teplota nebude žrát.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru