Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem syčí regiška?

Ahoj, zajímá mně jestli regiuška sičí. Moje totiž když se jí něco nelíbí tak se snaží jakoby sičet, ale zní to spíš jako takové sípání. (jinak dýchá normálně)
Změna předmětu, původně: sičí regiška? - rve to oči;-)(carlos)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahojda, mám velikánsky problém -. dneska dopoledne jsem zjistila že mi má roční regiuska utekla. jse… nový
luna 15.09.2007 15:58
luna
Vydržet mimo terárium může měsíce, ale nejspíš bude někde poblíž, málokdy zdrhne do jiné místnosti,… nový
krokodýl 15.09.2007 16:51
krokodýl
díky dneska ještě zkusím spát v obýváku odkud zdrhla, v terárku svítím aby tam mohla třeba za teplem… nový
luna 15.09.2007 19:19
luna
Svícení ani myš v terárku na 99% nepomůžou, hada pokud nenajdeš brzy po útěku, než najde nějaký pořá… nový
krokodýl 15.09.2007 21:20
krokodýl
aha, tak tto je povzbudivý:-/ no nic, ještě překopu barák a uvidím. ale ještě jsem si vzpomněla že v… nový
luna 16.09.2007 08:40
luna
Doufej, že ne;-). nový
krokodýl 16.09.2007 10:07
krokodýl
hm tak dík, uvidím co se dá dělat, ale s tou myší to asi zkusím;-)tak za to nic nedám poslední
luna 16.09.2007 10:47
luna

Ahojda, mám velikánsky problém -. dneska dopoledne jsem zjistila že mi má roční regiuska utekla. jsem z toho úplně vyždímaná a nevim co mám dělat. prohledala jsem všechny místnosti na patře, ale může bejt někde schovaná nebo stočená a ani jsem si jí nemusela všimnout. Pls, nevíte někdo jak mám postupovat dál???? prosim, odepište a jak dlouho tak vůbec může vydržet,??????

Vydržet mimo terárium může měsíce, ale nejspíš bude někde poblíž, málokdy zdrhne do jiné místnosti, většimou je ukrytá někde poblíž terária a v noci začne lézt. Bylo by vhodné zavírat, aby neunikla jinam. Roční regiuska se ale musí hledat vzhledem k velikosti celkem dobře. Projdi všechny skuliny i ty nepravděpodobné a nezapomeň koukat i nahoru, může být fakt kdekoli, ale vzhledem k robustnosti krajty je pravděpodobné, že ji brzo najdeš. Hlavně klid a zavírat dveře i okna a ona se během pár dnů (nebo spíš nocí) určitě objeví.

díky dneska ještě zkusím spát v obýváku odkud zdrhla, v terárku svítím aby tam mohla třeba za teplem, co ty na to? navíc může v noci lést jinam a tak ji můžu slyšet+ najít. zejtra všechno prohledám znovu - hele, ty určitě nějaký obvykly úkryty znáš, co by to tak mohlo byt,?? a nějaký přivábení jako myš v terárku, to by ji nepřivedlo zpátky,?? myslím že ji každou středu krmím, tak by tam mohla přilést za potravou??? ale dík papa

Svícení ani myš v terárku na 99% nepomůžou, hada pokud nenajdeš brzy po útěku, než najde nějaký pořádný úkryt, tak se potom nejspíš objeví buď náhodou nebo až když začne šmejdit hlady, což může trvat i několik týdnů. Ono je těžký psát úkryty, když nevím, jak to u vás vypadá, ale v podstatě může být kdekoli, kam se dokáže nacpat a kam dokáže vylézt:-D.

aha, tak tto je povzbudivý:-/ no nic, ještě překopu barák a uvidím. ale ještě jsem si vzpomněla že vcera bylo otevřený na balkon - mohla jít tam. ale venku je ještě zima, myslíš že je to možný aby šla do zimy, když v baráku je teplo???

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru