Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem První zkušenost s mastomyší

Jednak jsem to nemyslel jako utok s zalobou, bylo to mysleno tak, bay jsi se nad tim vsim zamyslel - mimojinne i nad tim, proc jsi to sem psal. Ver, ze se sem dostanou i jini lide nez terariste a pak si predstav, jake krasne reci se o nas povedou...

Ono chov hadu neni jen o tom, prinest mys a dat ji hadovy, ale chce to neco malo vedet i o tech mysich. Uprimne, laboratorni mysi by to take neudelalo dobre. Rozehrivat mys na topeni je take nesmysl, protoze se jedna o dalsi sok... Priste trochu rozvahy :) Ja vim,ze je to hloupy dotaz, ale proc jsi si poridil hada, kdyz se bojis mysi a logicky s nimi musis prijit do kontaktu? To ze nekdo neco nema rad je vec naprosto normalni - ja mam treba kocky velmi rad, ale nemam rad tupce a vadi mi prace s parazitama :) Diskuzi o zabiti mysi jsme tu uz meli, ja jsem stejne porad radeji pro "humalni" umrtveni, nez pro tyrani.

Tu fobii z mysi asi budes muset resit, pokud chces dal hada. Dle meho neni kupovani mysi ve zverexu to nejlepsi, kdyz vim, cim je krmi a pod. Ja mam svuj chov, davam jim kvalitni krmeni mam po starostech (a navic fajn spolecniky potkana Frantu Sramotu a jeho harem). Samosebou, chapu, ze takhle to nejde delat vzdy a vsude, ale myslim si, ze z krmnych duvodu je lepsi, kdyz je mys chvilku pred krmenim vklidu a dobre zivena, at se had ma dobre.

No, tod snad vse :) Preji pekny den.

VH

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny