Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PROPADÁK

Kdo sledoval dnešní přenos české Miss ví asi o čem mluvím. Jasně, že o vystoupení se zvířaty. Nevím jak moc byli "vycvičeni"pro showbusines, ale Jožinovi se ty davy lidí asi moc nelíbily. Doufám, že už nebudou mít nikdy v televizi podobně přiblblý nápad a zbytečně stresovat zvířata.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Máš pravdu! Hada a ptáka ještě beru ale s tím Jožinem to trochu přebrali, byl uplně v čudu z těch li…
Peťo 02.02.2008 22:18
Peťo
Fejk je původem komediant;-) (pardón umělec), takže popularizace i za takovou cenu.
krokodýl 02.02.2008 22:20
krokodýl
Fejk je původem komediant Nemám tucha co se dělo na volbě MYŠ:-D.Docela mě,ale překvapují Vaše názo…
Ondin 03.02.2008 20:44
Ondin
On je hlavně manažér a v tom je dobrej a je dobré, že naslouchá svým zoologům a kurátorům, ale ta ko…
krokodýl 03.02.2008 21:02
krokodýl
Hlavně,že dal,že? Já si myslím,že ředitel může být i z části komediant, pokud má pod sebou odborníky…
zuzi 03.02.2008 21:18
zuzi
No to určitě, sehnat prachy se musí umět;-).
krokodýl 03.02.2008 22:02
krokodýl
Myslím, že to v Pražské Zoo mají nastavené tak jak to má být. V čele musí stát někdo, kdo sežene pra… poslední
malpolon 03.02.2008 22:27
malpolon

Fejk je původem komediant

Nemám tucha co se dělo na volbě MYŠ:-D.Docela mě,ale překvapují Vaše názory na pana Fejka.Já ho osobně neznám a tak ho jako člověka hájit nechci a nebudu.Za jeho působení v Pražské ZOO se(podle mého laického názoru)udělalo spoustu dobrých věcí,které pozvedli jméno ZOO ve světě.A třeba zrovna příjezd gaviálů je toho podle mě důkazem.A v době po povodních to jistě nebylo snadné šéfování.Jestli je můj názor příliš zkreslený jeho vystupováním v médiích tak mě prosím nekamenujte a vysvětlete mi polopatě mojí mejlku.
Já mu prostě fandím.

On je hlavně manažér a v tom je dobrej a je dobré, že naslouchá svým zoologům a kurátorům, ale ta komediantnost byla myšlena tak, že pochází z uměleckého prostředí a ne z vědeckého a medialita je pro něj důležitá, někdy důležitější než zvířata sama. Ale, jak bylo řečeno, ty zvířata na miss nebyla z pražské zoo.
Co se týká povodní, tak svým způsobem to neštěstí zahradě spíš pomohlo, změnila se koncepce spodku zahrady, začly v podstatě na zelené louce znovu a s poměrně bohatými dotacemi a dary, ale souhlasím, že po povodních šla zahrada dost nahoru.
Gaviálové jsou především aktivita Ivana Reháka a pochybuji, že nebýt jeho, tak by je sehnali a pavilón pro ně je Myšlenka hlavně Petra Velenského, takové jeho "dítě" a myslím, že dost povedené. A Fejk údajně dodnes moc nechápe, jak mohl dát na něco, kde bude tak málo "aktivních" zvířat a tak málo "života" (on má rád když tam poletují ptáčci a běhají opičky:-D) 15 miliónů (nebo snad 20). Ale dal;-).

Hlavně,že dal,že? Já si myslím,že ředitel může být i z části komediant, pokud má pod sebou odborníky na jejichž rady dá. Co si budeme říkat, v dnešní době hlavně mediálnost a viditelnost přináší peníze,sponzory apod.
Kdyby byl bubák,zalezlý v pavilonu a nekomunikující s médii,tak by to taky moc nepomohlo. A mohl by být odborník ze všech největší. Bohužel bez peněz to dneska fakt nejde :-(

Myslím, že to v Pražské Zoo mají nastavené tak jak to má být. V čele musí stát někdo, kdo sežene prachy a zařídí, aby byla Zoo vidět- tohle jde zaručeně líp manažerovi. Zoologové pak s penězi můžou vymýšlet, tvořit. Pak Zoo vypadá, tak jak má vypadat(jako v Praze) Nám chovatelům jde zase to vymýšlení a utrácení ;-) To mě přivádí k myšlence, že bych manažera potřeboval taky :-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru