Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pleurodeles waltl - Žebrovník Waltlův

Dobry den.
Rad bych se zeptal jestli nekdo nema nahodou zkusenosti z odchvy těchto žebrovníku. Mam v akvarku často nakladene vajička a pokazde se rozpadnou nebo zplesniví. Tak jsem se chtel zeptat jestli by mi nekdo zkuseny poradil co mám dělat aby se uz neplesnivěly a nerozpadaly se. Děkuji všem za odpověď.
Toman

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No mě se tedy teď vylíhli mladý,ale potřebuji zda-li se dá koupit krmení,páč ve vodách toho asi moc…
Lucistrnad 06.11.2008 19:13
Lucistrnad
mraženou nedávej, bud koupíš vajička "Artemia slina-žábronožka solná" a podle návodu odlíhneš a zkrm…
Nery 06.11.2008 21:45
Nery
i když jsou některé druhy nebezpečné,to chce vyzkoušet třebas na jedný larvě když ji do hodiny nena…
krokodýl 07.11.2008 11:29
krokodýl
Díky moc,optám se ve zverimexu tak i v rybářských potřebách. Krokodýle máš pravdu raději je koupím,n… poslední
Lucistrnad 07.11.2008 14:55
Lucistrnad

No mě se tedy teď vylíhli mladý,ale potřebuji zda-li se dá koupit krmení,páč ve vodách toho asi moc už nepotkám a co nachytám,nerozeznám,tak abych jim nedala nějaké mrchy co mi je pokoušou.Můžete tedy poradit?Jestli existuje nějaká mražená otrava pro drobotinu atd.?Díky moc :-)

mraženou nedávej, bud koupíš vajička "Artemia slina-žábronožka solná" a podle návodu odlíhneš a zkrmíš,nebo holt dojdeš do toho rybníka-ted na zimu už jsou jen buchanky a ty jsou lepšim krmenim než perloočky i když jsou některé druhy nebezpečné,to chce vyzkoušet třebas na jedný larvě když ji do hodiny nenapadnou mužeš z toho rybniku vesele krmit až dokud nevyrostou.

i když jsou některé druhy nebezpečné,to chce vyzkoušet třebas na jedný larvě když ji do hodiny nenapadnou mužeš z toho rybniku vesele krmit až dokud nevyrostou

A není jednodušší zooplankton přecedit a krmit tak drobným, že neublíží? Ale vzhledem k dotazu bych to viděl spíš na koupenou artemii...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru