Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Web

Ahoj,mrkněte se na můj nový web a napište mi na něj Váš názor.Jen prosím nepište,že to mam okopírovaný,protože okopírované to je z různých stránek,protože si myslím,že zajímavý a dosti poučný obsah by neměl být jen na jedné stránce..jinak Web slouží k prezentaci mých hroznýšů.;-) tak děkuji zta komentáře a snad se bude líbit:-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
www.beryboas.websnadno.cz tak tady je slíbený web
kasanova01 19.04.2008 21:39
kasanova01
Kolegové mají pravdu, používej jen svoje fotky, nebo se domluv s autorem. Fotky nefoť přes sklo, ty… poslední
kerejoo 20.04.2008 12:07
kerejoo

Kolegové mají pravdu, používej jen svoje fotky, nebo se domluv s autorem. Fotky nefoť přes sklo, ty odlesky hrozně ruší. Z cizích článků můžeš čerpat, dělá se to běžně i ve vědeckých publikacích, nejen na amatérském webu.Musíš ale celý článek přeformulovat,
nejlépe doplnit nějakou svou zkušeností, nemůžeš ho prostě opsat. Je dobré se zmínit o zdroji informací. Nebo to můžeš řešit odkazy, jak už ti někdo navrhoval. Omlouvám ti tu personifikaci jako Žofka, Mařenka a Hugo, zjevně jsou to tvoji mazlíčci a web je určen pro stejnou skupinu chovatelů jako ty,takže proč ne. Grafiku sis vybral tuctovou, ale hezkou a osvědčenou což je dobře. Takže zkus něco udělat s obsahem a fotkami a nebudeš mít problém.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru