Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ifaunovatění poradny

Než odejdu z práce :), tak odpovím taky:

Chodím jsem taky od začátku, snažím se, ač poslední dobou spíš sporadicky, moderovat a opravovat. Bohužel, čím více přízpěvků, tím méně času, tak to bývá, takže se nám tu množí jednak naprosto stupidní dotazy typu "Mám terárko, co do něj" a nebo podobné plácaní KB, jako ve výše zmíněném. Já se plně ztotožňuji s názoreme GG - je to jen o tom, kde vidíme tu hranici mezi pořádkem a anarchií - alespoň mé mantinely svobody to zatím splňuje.

Je vcelku logické, že se nám poradna bude přibližovat iFauně - nesmíme zapomenout na to, že Teraporadna byla ze začátku jen pro "vyvolené" - prostě pro ty, kdo se sem dostali či byli osloveni moderátory. Atmosféra a lidé vynikající. V současné době si už ale diskuzi na téma Para versus Bílý králíček a ET nedovedu představit. Prostě návštěvnost se zvýšila a to rapidně a, chtě nechtě, přišel mrak malejch děcek a nebo dalších lidí (nebudu používat raději žádný superlativ). To k demokracii patří, možná bohužel... Snad se GG podaří rozšířit tým moderátorů, vím, že na tom pracuje pořád :)

Rozdíl od iFauny je ten, že je tu ta možnost locků a případných úprav nadpisů vláken. Z iFauny jsem doslova utekl, prostě mě to štvalo, sem chodím moc rád, i dkyž času spíš ubývá... Chlív se z toho nestane - pevně v to věřím.

Toť asi můj nesourodý přízpěvek k tématu - jedu do terénu...

VH

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny