Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno P.cavimanus

ahojte;-)chcel by som sa vas opytat ze ako mam zariadit terko pre tieto nadherne skorpiky:-)na internete som to vobec nenasiel:-(a este ze ci ich mozem chovat napr.1samec a 1samicka,,,dakujem vopred za odpovede;-)pekny deeeeen:-p

Předmět Autor Datum
Stačí uplně jednoduše úkryt z kousku kůry nebo dobrej je kokos oni mají rádi když něco cítí na zádec…
K0rkeY 30.04.2008 18:44
K0rkeY
ja som im daval cvrcka a oni ho odhodili:-(mas icq???napis mi:)434426751
Piarista 30.04.2008 19:09
Piarista
Jen tak pro inspiraci foto sice nic moc a je to pro Pandinuse imperatora: Ještě do pod ty kamínky bu…
K0rkeY 30.04.2008 19:07
K0rkeY
Hoj. No jo,už je dost pozdě,ale mně konečně funguje internet. Je to pandinus a má stejné podmínky ja…
chroustal 04.05.2008 23:16
chroustal
ja mam adultnu samicu v terarku v praci. kupil som dve samicky ale nejak sa po mesiaci nepohodli a z… poslední
Bic0 05.05.2008 15:39
Bic0

Stačí uplně jednoduše úkryt z kousku kůry nebo dobrej je kokos oni mají rádi když něco cítí na zádech můžeš dát mech, kamínky atd. aby se ti to prostě líbilo, ale pozor ať se to na ně nesesune. Substrát lignocel ja ho míchám s pískem, nebo můžeš použít rašelinu, udržuj vhlkost kolem 75%. Jednoho samce a samičku tam můžeš mít, před seznámením dej každýmu do klepet potravu a dej je do ter. a chvilku pozorovat jestli se nervou. :)):))

Hoj. No jo,už je dost pozdě,ale mně konečně funguje internet. Je to pandinus a má stejné podmínky jako imperator, Rašelinu jako podklad, kousek kury, jak se píše hořejš, co by ukryt. Nelevka pohoda. Já mám jedince, nějakého semiadulta, nevím přesně, kolikáty svlek, ale hrozně rád bagruje v substrátu. Takže bych aj nešetřil na vrtsvě, fakt vidím, že dělá ja nory... Jinak lehce bokem. Asi je divný, že ho mám už třetí měsíc a nežral.... hm?:-/ Díky, kdyby ještě někdo reagoval.

ja mam adultnu samicu v terarku v praci. kupil som dve samicky ale nejak sa po mesiaci nepohodli a z mladsej som nasiel uz len torzo. tiez som mal vyssiu vrstvu substratu ale stavalo sa ze som cavimanusa nevidel aj mesiac - kolegovia nazyvaju terarko "bedna hliny" :-D ked som menil substrat, dal som mensiu vrstvu a 1/2 kvetinacu, takze sa teraz nemoze az tak dobe zahrabavat, ale zas ho castejsie vidim. Inac tam mam cisty lignocel.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru