Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno P.cavimanus

ahojte;-)chcel by som sa vas opytat ze ako mam zariadit terko pre tieto nadherne skorpiky:-)na internete som to vobec nenasiel:-(a este ze ci ich mozem chovat napr.1samec a 1samicka,,,dakujem vopred za odpovede;-)pekny deeeeen:-p

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hoj. No jo,už je dost pozdě,ale mně konečně funguje internet. Je to pandinus a má stejné podmínky ja…
chroustal 04.05.2008 23:16
chroustal
ja mam adultnu samicu v terarku v praci. kupil som dve samicky ale nejak sa po mesiaci nepohodli a z… poslední
Bic0 05.05.2008 15:39
Bic0

Hoj. No jo,už je dost pozdě,ale mně konečně funguje internet. Je to pandinus a má stejné podmínky jako imperator, Rašelinu jako podklad, kousek kury, jak se píše hořejš, co by ukryt. Nelevka pohoda. Já mám jedince, nějakého semiadulta, nevím přesně, kolikáty svlek, ale hrozně rád bagruje v substrátu. Takže bych aj nešetřil na vrtsvě, fakt vidím, že dělá ja nory... Jinak lehce bokem. Asi je divný, že ho mám už třetí měsíc a nežral.... hm?:-/ Díky, kdyby ještě někdo reagoval.

ja mam adultnu samicu v terarku v praci. kupil som dve samicky ale nejak sa po mesiaci nepohodli a z mladsej som nasiel uz len torzo. tiez som mal vyssiu vrstvu substratu ale stavalo sa ze som cavimanusa nevidel aj mesiac - kolegovia nazyvaju terarko "bedna hliny" :-D ked som menil substrat, dal som mensiu vrstvu a 1/2 kvetinacu, takze sa teraz nemoze az tak dobe zahrabavat, ale zas ho castejsie vidim. Inac tam mam cisty lignocel.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru