Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem * VIVARISTIKA LEVICE UŽ 21.6.2008

Burza s tradíciou, akcia čo nie je len burza...Množstvo sprievodných podujatí, napr.: Preteky exotických hlodavcov, Preteky exotických švábov,Fotografická výstava Vesmírne úlovky,Pozorovanie Slnka a iných objektov,Výtvarná súťaž „Namaľuj si svoju žabu či mloka“,Fotografická súťaž „Vyfoť si svoju žabku, mloka...“, Stretnutie vivaristov a ďalšie... Tešíme sa na vašu návštevu a veríme, že budete spokojní. VIVARISTIKA LEVICE to nie je len burza... Viac na: vivaristika

[bannerviva.jpg]

[plagatpreweb.jpg]

Předmět Autor Datum
a kedy bude v leviciach na slovensku burza???:-)
Piarista 01.05.2008 20:30
Piarista
Mas pocit, ze tieto Levice v texte a na plagate su v Mongolsku? :-| a datum je tam malým pismom?
DanKanFan 01.05.2008 20:58
DanKanFan
ved nie:-Dale pisal si ze to nie je burza,,,preto som sa pytal ze kedy bude burza v levicach:-)
Piarista 01.05.2008 21:22
Piarista
srandista:-D. Slogan našej Vivaristiky Levice je....to nie je len burza. Veď napokon posúď sám: kde…
pišta 01.05.2008 21:41
pišta
a budu sa tam dat zakupi terarijne zvierata?:-[
Piarista 01.05.2008 22:15
Piarista
Samozrejme, v ponuke budú teráriové, akváriové zvieratká, hlodavce, hmyz, pavúčiky, nerasty, minerál…
pišta 02.05.2008 15:23
pišta
:-D:-D:-Doka,,dakujem;-)mne islo len o to aby som kupil zvieratka:-p
Piarista 02.05.2008 16:44
Piarista
To tu pises ako keby si si isiel kupovat cukriky do supermarketu ::)
DanKanFan 02.05.2008 16:59
DanKanFan
:-D:-D:-Dto nie;-)ale tuna v nitre su slabe burzi zvierat,,chcem si kupit nieco ako boa alebo nejaky…
Piarista 02.05.2008 17:33
Piarista
K Nitre sa s dovolením nebudem vyjadrovať, nebol som z pracovných dôvodov na nej už poriadne dlho a…
pišta 03.05.2008 08:44
pišta
Súčasťou VIVARISTIKY LEVICE, ktorá sa pripravuje na dátum 21.6.2008 bude o.i. aj Výstava kolekcie ko…
pišta 08.05.2008 08:48
pišta
Ahojte priatelia vivaristi, v inom vlakne venovanom akcii v Liberci ma zaujal postoj diskutujucich o… poslední
pišta 04.06.2008 15:13
pišta

srandista:-D. Slogan našej Vivaristiky Levice je....to nie je len burza. Veď napokon posúď sám: kde inde na Slovensku v rámci klasickej burzy nájdeš toľko sprievodných podujatí:?:. :>:NIKDE.
Vyhodiť stoly, stoličky, vyčleniť jeden stôl pri vstupe do miestnosti ako pokladňu vie každý s prepačením blbec. Lenže o to nám od samého začiatku nešlo a ani nejde. Chceme návštevníkom ponúknuť vždy niečo navyše. Proste, aby si každý prišiel na to svoje a zároveň sa príroda, teraristika, akvaristika, chov zvieratiek dostali ešte viac do povedomia. Navyše, vstupné i stolné je najnižšie zo všetkých búrz na Slovensku. Nejde nám o "rižovanie", ale o dobrú vec;-). Preto veríme, že sa v Leviciach stretneme na tejto akcii, burze 21.6.2008:-)

www.vivarista.sk
vivaristika

Samozrejme, v ponuke budú teráriové, akváriové zvieratká, hlodavce, hmyz, pavúčiky, nerasty, minerálne kamene, terária, potrava pre našich chovancov atď. Okrem toho pri Klubovom info stánku Klub Vivarista.sk si bude môcť každý záujemca dať spraviť napr. čiapku ale aj iné predmety s motívom toho svojho zvieratka.
V rámci Roku Zeme sme pre návštevníkov pripravili aj Výtvarnú i Foto súťaž, Pozorovanie Slnka a ďalších objektov v spolupráci s Tekovskou hnezdárňou. Bude toľko sprievodných podujatí, že sa máme veru na čo tešiť. A ak by nám niekto chcel prísť s prípravou v piatok 20.6., resp. so samotnou akciou 21.6.2008 pomôcť po organizačnej stránke, samozrejme, že bude len a len vítaný:-)
Pre :!:aktívnych:!: členov Klubu Vivarista.sk sme pripravili aj akciu: po nahlásení si svojej účasti vopred pred termínom akcie budú mať VSTUPNÉ + STOLNÉ Z A D A R M O:!:. Po akcii nás pozvú za to na :beer::-D (v mojom prípade kofču;-)).

K Nitre sa s dovolením nebudem vyjadrovať, nebol som z pracovných dôvodov na nej už poriadne dlho a ani ma tam nič takého neláka.
Dostal som cez poštu otázku ohľadne podrobností našej VIVARISTIKY LEVICE, na ktoré som síce nezabudol, ale prípadný záujemca si ich nájde aj na webe tejto akcie vivaristika, no rád ich zopakujem aj tu:-).
VIVARISTIKA LEVICE bude v poradí už 7.akciou za 4 roky svojej existencie a bude sa konať 21.6.2008 ako inak v KD Družba na Námestí hrdinov v samom centre Levíc. Z autobusovej i železničnej stanici je to len pár minút pešej chôdze, navyše na danej www nájdete aj mapku, ako sa k nám dostať. Ak by ste blúdili, stačí sa kohokoľvek domáceho spýtať na Námestie hrdinov, Mestský úrad, obchodný dom "Kanárik" alebo niekdajší "Prior" či starú Poštu. Zo stanici ide na miesto akcie aj MHD č. 11, smer centrum mesta. Ak by ste i tak blúdili, stačí zavolať na 0905 178 722 a ja vás už navigujem k nám:-).
Pre predajcov je vstup na akciu už od 7:00 hod., pre verejnosť od 9:00 do 11:30. Po samotnej akcii sme pre záujemcov pripravili Stretnutie vivaristov, kde si môžeme pokecať, zoznámiť sa, stretnúť sa, navštívime Tekovské múzeum, mesto Levice a v letnom dni soboty strávime spoločne isto príjemné okamihy:beer::puff:.
V rámci samotnej VIVARISTIKY LEVICE je pripravený skutočne bohatý sprievodný program:
:>:* Preteky exotických hlodavcov
:>:* Preteky exotických švábov
:>:* Výtvarná súťaž u príležitosti roku obojživelníkov "Namaľuj si svoju žabku, mloka..."
:>:* Fotografická súťaž a výstava u príležitosti roku obojživelníkov "Vyfoť si svoju žabku, mloka..."
:>:* Fotografická výstava pri príležitosti Roku Zeme "Vesmírne úlovky" Tekovskej hnezdárne, Levice
:>:* Pozorovanie Slnka a iných objektov pri príležitosti Roku Zeme, Tekovská hnezdáreň, Levice /pred budovou KD Družba
:>:* Veľká výstava koráloviek rodu Lampropeltis, www.lampropeltis.sk
:>:* Názorná ukážka lovnej techniky koráloviek rodu Lampropeltis, www.lampropeltis.sk
:>:* Prednášky a mnoho ďalšieho...:!:

Parkovanie je možné na veľkom námestí /je však platené/, alebo vo vedľajších uličkách či v malom merítku aj za samotnou budovou.
Čaká na vás nielen domáce príjemné prostredie, ale aj možnosť sa občerstviť v bufete priamo na akcii. Okrem toho záujemcom vieme zabezpečiť akváriá na predaj rybiek /tie ale potrebujeme zahovoriť si vopred, aby sa dala voda napustiť 24 hodín dopredu/ a v menšej miere aj teráriá. Za zapožičanie akvárií a techniky je poplatok 30 - 50,- Sk/Kč /nádrž.
Cena jedného stolu s dvomi vstupenkami je iba 100,-Sk/Kč s elektrickou prípojkou.
Cena vstupného 20,-Sk pre dospelých, 10,-Sk pre deti.
Rezervácia na tel.0905 178 722 alebo na vivaristikalevice@inmail.sk

Súčasťou VIVARISTIKY LEVICE, ktorá sa pripravuje na dátum 21.6.2008 bude o.i. aj Výstava kolekcie koráloviek rodu Lampropeltis. Portál Lampropeltis.sk so svojimi členmi pre Vás pripravil výstavu vyše 20 koráloviek (L. t. sinaloe, L. t. campbelli, L. a. alterna, L. t. annulata, L. ruthveni, L. m. greeri, L. g.californiae -albino, L. g. splendida, L. p. woodiny, L. t. hondurensis, L. a. blairy...).
V rámci výstavy VIVARISTIKA LEVICE budete mať možnosť zhliadnuť
nespočetné fotky ich chovancov a pozrieť si názornú ukážku kŕmenia hadov živými hlodavcami. Radami do chovu týchto úžasných hadíkov sa isto nebude šetriť;-).

Okrem výtvarnej a fotografickej súťaže vyhlásenej redakciou časopisu VIVARISTA.sk /o nich informujeme na inom mieste tohto vlákna/ či Pretekov exotických švábov i hlodavcov, pri ktorých ide o kus šťastia v súťaži po vzoru: štart - cieľ a vyraďovacích kolách sa práde k trom NAJlepším, ktorí budú patrične odmenení, sme pre Vás návštevníkov pripravili aj ojedinelú možnosť si dať priamo na mieste zhotoviť fotografiu napr. seba s hadíkom, alebo priamo hadíka a tú si dať na pohár, tričko alebo podložku na mouse. Mnohé prírodné predložky si budete môcť nechať vyšiť aj na čiapku alebo vankúš a mať tak trvalú spomienku na VIVARISTIKU:-).

Je toho veľa, čo pripravujeme pre Vás, našich návštevníkov, ale o tých ďalších akciách niekedy nabudúce:-)

Ahojte priatelia vivaristi,
v inom vlakne venovanom akcii v Liberci ma zaujal postoj diskutujucich o vzdialenosti, rozsahu atd. tej konkretnej akcie. Vnuklo mi to myslienku, čo vlastne zohrava/vyhrava, aby ste sa rozhodli danu akciu navštíviť.
Je to jej historia /dlžka konania/, navštevnosť, sprievodne akcie, teda nielen samotna burza, či ste si na danej akcii aj niečo kupili/predali, vzdialenosť alebo čo vlastne?
Je to len taka sonda do myslenia vivaristov a zaujima ma to, tak som si dovolil sa spytat. Ak som sa kohokolvek co i len dotkol, ospravedlnujem sa.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru