Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ďžungaráci - množení

Zdravim lidi!
Mám problém. Nemnožej se mi džungaráci... Před třema měsícema jsem si koupil "pár" džungaráků, po měsíci a půl, když jsem začal bejt nervní že se nemnožej sem zjistil že mám dva samce. Takže samce jménem "Matka krmení" jsem seznámil s Albertem a dokoupil novou samici(na tom se shodla jiná prodavačka a já s obrázkem z netu). No a další měsíc a půl a furt nic. Mají normálně pokojovku, napaječku, pod sebou hobliny ze zverimexu páč kolega furt nedotáhl piliny z pily, nějakej ten úkryt a tak. Krmim nějakou směsí pro hlodavce. Čim to může bejt?

Předmět Autor Datum
že by byla ta samička mo mladá??
zip 16.06.2008 15:18
zip
přesně tak, taky by mě zajímal věk. Jinak mě ještě kdysi doporučovali chovat 2 samičky a 1 samečka..…
RaJi 02.07.2008 16:47
RaJi
já když koupím ve zveráči myš - dospělou.. tak musím tak ještě min. 3 týdny počkat, až dospěje. Čím…
ellienka 03.07.2008 07:32
ellienka
Uf, nejak sem to sem zapomel napsat - uz hotovo :puff: mame 5 mladejch, fakt to chtelo jenom este ch… poslední
bahno 03.07.2008 12:36
bahno

já když koupím ve zveráči myš - dospělou.. tak musím tak ještě min. 3 týdny počkat, až dospěje. Čím déle počkáš, tím líp. A na myškách graviditu poznám až poslední týden - tedy po 14 dnech od početí. Než se jim to povede, tak to taky může být týden, takže když počítám - po 7 týdnech tak můžeš vidět "těhotnou" myš, která do týdne porodí.
Na lepší množení ale doporučuji sehnat u veta vitamin E, který po kapce či dvou přidáš do napáječky s vodou.

Uf, nejak sem to sem zapomel napsat - uz hotovo :puff: mame 5 mladejch, fakt to chtelo jenom este chvilku pockat. K tomu sem dostal vod znamyho 7 jinejch mladejch a kdyz sem je dones domu, doufaje ze zkrmim rovnou dva, zjistil sem ze had se zakalil(nejak brzo, potvora). I pres to si prekvapive jeden kousek dal, ale ted si da pauzu. Takze mam v praci 13 ruzne starejch dzungaraku ve dvou patrech:-D. Kdyby nahodou nekdo potreboval, smenim 6ks v kurzu 3:1 za :beer: pochopitelne pouze v plzni nekde v centru, ale nemusite delat charitu, u me prezijou a budou zuzitkovani.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru