Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ďžungaráci - množení

Zdravim lidi!
Mám problém. Nemnožej se mi džungaráci... Před třema měsícema jsem si koupil "pár" džungaráků, po měsíci a půl, když jsem začal bejt nervní že se nemnožej sem zjistil že mám dva samce. Takže samce jménem "Matka krmení" jsem seznámil s Albertem a dokoupil novou samici(na tom se shodla jiná prodavačka a já s obrázkem z netu). No a další měsíc a půl a furt nic. Mají normálně pokojovku, napaječku, pod sebou hobliny ze zverimexu páč kolega furt nedotáhl piliny z pily, nějakej ten úkryt a tak. Krmim nějakou směsí pro hlodavce. Čim to může bejt?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
přesně tak, taky by mě zajímal věk. Jinak mě ještě kdysi doporučovali chovat 2 samičky a 1 samečka..… nový
RaJi 02.07.2008 16:47
RaJi
já když koupím ve zveráči myš - dospělou.. tak musím tak ještě min. 3 týdny počkat, až dospěje. Čím… nový
ellienka 03.07.2008 07:32
ellienka
Uf, nejak sem to sem zapomel napsat - uz hotovo :puff: mame 5 mladejch, fakt to chtelo jenom este ch… poslední
bahno 03.07.2008 12:36
bahno

já když koupím ve zveráči myš - dospělou.. tak musím tak ještě min. 3 týdny počkat, až dospěje. Čím déle počkáš, tím líp. A na myškách graviditu poznám až poslední týden - tedy po 14 dnech od početí. Než se jim to povede, tak to taky může být týden, takže když počítám - po 7 týdnech tak můžeš vidět "těhotnou" myš, která do týdne porodí.
Na lepší množení ale doporučuji sehnat u veta vitamin E, který po kapce či dvou přidáš do napáječky s vodou.

Uf, nejak sem to sem zapomel napsat - uz hotovo :puff: mame 5 mladejch, fakt to chtelo jenom este chvilku pockat. K tomu sem dostal vod znamyho 7 jinejch mladejch a kdyz sem je dones domu, doufaje ze zkrmim rovnou dva, zjistil sem ze had se zakalil(nejak brzo, potvora). I pres to si prekvapive jeden kousek dal, ale ted si da pauzu. Takze mam v praci 13 ruzne starejch dzungaraku ve dvou patrech:-D. Kdyby nahodou nekdo potreboval, smenim 6ks v kurzu 3:1 za :beer: pochopitelne pouze v plzni nekde v centru, ale nemusite delat charitu, u me prezijou a budou zuzitkovani.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru