Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Cizopasníci - roztoči (???) u agamy vousaté? Netušíte co to je?

U nasi nove agamky - mlade zhruba 3 - 4 mesicni, dle prodavajiciho (Andreas Koeppe) import z USA, jsem si vcera vsiml nejake cervene tecky na hlave - vypadalo to jako zrnka pisku, je to zlomecek milimetru velke - ale - hybe se to! Teda, ty dva "kulate" na fotce se hybaly, ostatni byli zalezli mezi supinky kuze. Nemam tucha co to muze byt a nakolik nebezpecne - resit to nejak?

http://i153.photobucket.com/albums/s210/LucyFerr2/c izopasnici.jpg

Na fotce je ta kuze uz popraskana tesne pred svlekem, stejny den se agama zrovna svlekla a pak jsem to uz u ni neobjevil.... :?:

Co jsem tady nasel tak resite problemy s roztoci Frontline, nasel jsem ze je bud "spot" (to davame psovi proti blecham) nebo spray = predpokladam ze pouzivate ten spray pro psy/kocky? Myslite ze bych ji tim mel osetrit? Jsou to roztoci, nebo neco co by se melo resit - videli jste neco takoveho? Hledal jsem cetl jsem, a u hadu popisujete roztoce ktere jsou cerne, tohle je ale vylozene takovehle cervene...

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny