Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem uva, uvb ?

Reptiglo 10 i 5 jsou klasicke "zarivky", nic nemen a nech tam trvale tu desitku. Obe maji UV malinko a zvire k nim muze blizko jak jen chce - cim bliz tim lip, neni zadne riziko ze by to zvireti mohlo ublizit. Pochop konecne ze co se tvrdi na krabicce jsou komercni krasozvasty co nemaji s realitou moc spolecneho.

Jinak uz jsem se tady o tom kdysi bavil tusim s MadMikem, konkretne Reptiglo compact 10 se prodava porad ve stejne krabicce s napsanymi stejnymi parametry, spektrem atd. - ALE je to uplne jina zarivka s uplne jinym spektrem jako ta "stejna" kupovana pred rokem - ma mnohem prirozenejsi viditelne spektrum. Pak ver nejakym kresbam na krabicce.



Ad. rtutove vybojky - s tema nemam zadne zkusenosti, a treba u nas je problem ze jsou vseobecne pro nase teraria prilis silne - do toho prostoru je proste 100W a pod. hodne. Zaujala me nejaka 50W, tu bych mozna do naseho vetsiho terarka dal - ale tam mame dospele vousatky ktere ted pres leto kdyz je trochu pekne stejne jdou do voliery na balkon. To je myslim pro ne stejne lepsi nez jakekoliv vybojky...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny