Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Muzes mit jen jednu - v tom pripade je jedno jestli samce nebo samicku. Nebo klidne vic samic v jedn…
lucifer 15.07.2008 15:09
lucifer
Já mám pár agam, stále spolu, už nějáký ten pátek. A ještě se mi nestalo že by samici nějak utahal.…
Hans 15.07.2008 18:59
Hans
Impotence je dar od Boha pro "lidi" jako já, aby mohli říct: NE :-D. Jestli se nic neděje a máte opr…
Depaje 15.07.2008 20:25
Depaje
Lidicky potrebuju pomoct:( moje Agamika porad zavira pravy oko...semtam ho otevre ale zase ho zavre.…
bajunka 24.07.2008 12:50
bajunka
//// chybka pri odesilani, pls. del ////
lucifer 24.07.2008 13:13
lucifer
proc to pises dva krat???no nevadi,,,mam na teba otazku:moj kamos ma parik agam vousatych v tele maj…
Piarista 24.07.2008 13:20
Piarista
nejak tady zacalo zlobit odesilani, pri odeslani mam chybovou hlasku ale prispevek se odesle.... A n…
lucifer 24.07.2008 13:29
lucifer
heh sem det dosla z venku akoukam ona ho ma otevrene...ale jakmile se priblizim k terku tak ho zavir… poslední
bajunka 24.07.2008 14:41
bajunka

Muzes mit jen jednu - v tom pripade je jedno jestli samce nebo samicku. Nebo klidne vic samic v jednom terarku. Vic samcu pohromade byt nemuze. Samec muze byt teoreticky pohromade s vicero samicemi, ale dle mne by museli byt aspon 3 - 4, jednu nebo dve "utaha". Králíček duracel je proti sameckovi agamy vousate neschopný břídil co prd vydrží... ]:)

Lidicky potrebuju pomoct:( moje Agamika porad zavira pravy oko...semtam ho otevre ale zase ho zavre...myslela sem ze treba skrz to ze ji tam sviti zarovka ale aj dyz zhasnu to ma:( dela to tak 3dny co sem si toho vsimla:( radsi se ke mne otoci druhou stranou nez to ocko otevrit:( muze to byt tim ze tam mam jemnucky pisek?:.(snad ji nic neni lasence moji:(

proc to pises dva krat???no nevadi,,,mam na teba otazku:moj kamos ma parik agam vousatych v tele maju mozno 7cm,,,suj to prtata:)normalne mu zeru cvrcky posipane vitaminmi nutrimix a niekedy dava aj reptocal.ale doteraz nekupil UVB svetlo.tak ja som si vsimol,ze jedna agamka taha zade nohy za sebou..moze to byt tym UVB???ked hej thak hned mu idem powedat nech si kupi co najskor,,,inak v terariu ma topny kamen,bodovu ziarovku,ma ich este na servitkach lebo su nove a v karantene,dalej tam ma misku s vodou,raz za cas im da rajcinu,a krmi kazdy den jednu 4 cvrckami primeranej velkosti..dakujem za rychlu odpowed:-)

nejak tady zacalo zlobit odesilani, pri odeslani mam chybovou hlasku ale prispevek se odesle.... A nekdo/neco smazalo ted ten prispevek s obsahem, a ten duplicitni (uz jen s pls. del) zustal... :x:

ad. to co popisujes - UV proste potrebuji, aspon neco, jasne ze zarivky jsou bida ale porad lepsi nez nic. Ochrnuti zadnich nozicek se popisuje pri krmeni mladat prilis rozmernou potravou - netusim jaka by tam mohla byt souvislost, ale cetl jsem to na vicero mistech. Osobne jsem se s tim nesetkal.

Ad. to oko - muze to byt zbytkem kuze po svleku nekde na vicku treba, nebo i tim piskem, zkusil bych opatrne vykoupat v e vlazne vode. Pokud nepomuze a bude to pretrvvavat tak veterinar.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru