Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Korálovka plus odpuzovač komárů

Ahoj. Mám takový problém - jen na svých zádech jsem napočítala skoro třicet komářích štípanců :-D Chtěla jsem už před nějakou dobou koupit takovej ten odpuzovač, co se strčí do elektřiny. Jenže mám starost o svou korálovku, která je s námi v ložnici. Mohlo by ji to nějak ohrozit? Nemáte s tím nějaké zkušenosti? Asi to nebude moc častý problém, ale nevím, jak to zjistit. Pochybuju, že na krabičce bude nápis: "Nepoužívat v blízkosti hadů." Pokud tedy někdo víte, co a jak, tak budu vděčná za odpověď. Jinak se asi budu muset na noc oblíkat :-D
Předem dík moc ;-)

Předmět Autor Datum
Ahoj, hele s komárovačem a hadama zkušenosti nemám a ani mít nebudu, když jsem byla menší a měli jsm…
Rhianna 25.08.2008 11:35
Rhianna
Ahoj. No na to bych tě chtěl upozornit protože podle mého to není sranda s těmito prostředky... Nedá…
Diega 25.08.2008 12:03
Diega
Konkrétně s odpuzovači hmyzu přímou zkušenost nemám, ale kamarádovi se stala dost nepříjemná věc s ,…
Serpent 25.08.2008 12:20
Serpent
Zdravím, s elektrickým odpuzovačem komárů mám tu zkušenost, že spolehlivě zlikviduje všechny kytky…
Brmboš 25.08.2008 14:03
Brmboš
Ale co bych ti doporučil že je dobrá věc na ničení hmyzu a ničemu to neuškodí tak jsou ty lampy co s…
Diega 25.08.2008 16:03
Diega
tak to ale zase není nejlevnější ne?:-/
AdamGabrys 25.08.2008 20:30
AdamGabrys
Ještě můžu leda tak zkusit nechat někde rozsvícenou žárovku a vedle ní pověsit mucholapku :-D
Allishka 25.08.2008 20:46
Allishka
komari nejsou mury. komari jdou po vydechovanem oxidu uhlicitem? a tim vas lokalizuji i ve tme takze…
vydra 26.08.2008 07:33
vydra
Máme ji doma už několik let, je super a stála max. dvě stovky. Viděl jsem i trochu větší, už přesně…
janovak 25.08.2008 21:23
janovak
Já mám zkušenosti zatím jenom s osvěžovačem vzuduchu ve spreji. Už jsem ho použil několikrát a mým d…
Boss_1 26.08.2008 11:16
Boss_1
Dneska sem koupil takove ty polstarky do elektriky proti komarum. na krabicce je napsane: "Upozorne…
ficek 26.08.2008 13:13
ficek
jj, přesně tyhle hnusy nám zabily skaláry a neonky když jsem byla malá ]:(
Rhianna 26.08.2008 13:43
Rhianna
Já používám raid do zásuvky - náplň je ve skleničce. V návodu píšou, že je toxický pouze pro ryby. P… poslední
Jana B. 30.08.2008 20:50
Jana B.

Ahoj, hele s komárovačem a hadama zkušenosti nemám a ani mít nebudu, když jsem byla menší a měli jsme rybičky tak komárovač přežili jen živorodky(paví očka nebo jak se přesně jmenují) a skaláři a ostatní rybky plavaly ráno břichem vzhůru, když né ráno tak odpoledne. Od tý doby nic takovýho do zásuvky nestrkám, když mám i zvířátka :) Ale nevím, třeba to dnes dělají z něčoho jiného, kup repelent a mazej se :-D:))

Ahoj. No na to bych tě chtěl upozornit protože podle mého to není sranda s těmito prostředky... Nedávno byl u mně inspektor z KVST a kecali jsme o chovatelích ve Frýdku, přičemž jednomu se stala dost nepříjemná záležitost...Když byl chovatel v práci tak se jeho přítelkyně rozhodla trochu poklidit, hrozně ji vadily mouchy v obyvačce kde měl velkochov Krajt zelených, psohlavců atd..Tak to tam jednoduše vystříkala prostředkem OFF..Ještě než se pán vrátil z práce tak viděla jak postupně hadi padaj na zem z větví jako hrušky..CCa za pár hodin byli všichni mrtví. Muž dal svou přítelkyni dokonce k soudu.

Takže jak mi to řekl tak jsem hned doma slídil kde co je a vše co má podobný charakter jsem vyházel do popelnice. Za zdraví či život mojich zvířátek se radeji nechám píchnout od komára:puff: Kdyžtak ho píchnu taky až ho chytím:-D

Konkrétně s odpuzovači hmyzu přímou zkušenost nemám, ale kamarádovi se stala dost nepříjemná věc s ,,vůní do bytu'' taky takové svinstvo do zásuvky(navíc od poměrně známého výrobce), bohužel zásuvka byla ve stejné místnosti a navíc poměrně blízko kleci tuším že s plchem (pro neznalé jsou to drobní,obvykle stromoví snad hlodavci:-)) během několika hodin plch ležel bezvládně na zemi a křečovitě se svíjel, do rána bylo po něm.

Ale co bych ti doporučil že je dobrá věc na ničení hmyzu a ničemu to neuškodí tak jsou ty lampy co se zevěsí někde jako lust a když tam vletí nějaká tu muška tak dostane ránu el, proudem a je po ni...Mám to doma pro všechny případy...:puff:

komari nejsou mury. komari jdou po vydechovanem oxidu uhlicitem? a tim vas lokalizuji i ve tme takze to si s zarovkou nepomuzete.

jak vidim tak s temi chemickymi sr*mi do zasuvky maji zive organismy problemy - to jsem zvedav jaky vliv to ma na cloveka. a utvrzuje me to v tom ze zadne zvire nevydrzi tolik co clovek. ale kdyby byl nekdo dost akcni tak by mohl napsat vyrobcum dopi ss konretnim dotazem, ale na druhou stranu kdyby se tim zabyvali tak jedine na zivych zviratecha a dost by jich zase polozilo zivot, tak radsi nic.

Já mám zkušenosti zatím jenom s osvěžovačem vzuduchu ve spreji. Už jsem ho použil několikrát a mým drahouškům se nic nestalo a nikdy jsem ani nepomyslel na to, že by jim to mohlo ublížit.
Ty ptákoviny proti hmyzu do elektriky by měly být udělany tak aby to lidi v noci ani necítili, takže se mě nechce věřit, že by to hady dokonce zabilo. A pokud to ubližuje i domácím mazlíčkům, tak by to mělo být na obalu dost tučnym písmem napsany, jinak by mohl výrobce kdekdo zažalovat, že jim zabil milovany zvířátko.
Pravda, v tom našem pošahaném státě by nikdo nevysoudil ani halíř, ale řekněme někde v USA by výrobce, nebo prodejce, to je jedno, už tahal statisíce!!

Dneska sem koupil takove ty polstarky do elektriky proti komarum. na krabicce je napsane:

"Upozorneni: Vysoce toxicky pro vodni organismy...//..pred zapojenim odstrante nebo zakryjte teraria,akvaria,zvireci a ptaci klece. Vypnete filtry u akvarii....

tucnym pismem to moc neni, ale napsane to maji

Já používám raid do zásuvky - náplň je ve skleničce. V návodu píšou, že je toxický pouze pro ryby. Používám ho u ještěrů celé léto a nic se jim neděje. S tou korálovkou by to mohlo být podobný. Důsledně při tom větrám - okno dokořán a záclonu bokem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru