Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Korálovka plus odpuzovač komárů

Ahoj. Mám takový problém - jen na svých zádech jsem napočítala skoro třicet komářích štípanců :-D Chtěla jsem už před nějakou dobou koupit takovej ten odpuzovač, co se strčí do elektřiny. Jenže mám starost o svou korálovku, která je s námi v ložnici. Mohlo by ji to nějak ohrozit? Nemáte s tím nějaké zkušenosti? Asi to nebude moc častý problém, ale nevím, jak to zjistit. Pochybuju, že na krabičce bude nápis: "Nepoužívat v blízkosti hadů." Pokud tedy někdo víte, co a jak, tak budu vděčná za odpověď. Jinak se asi budu muset na noc oblíkat :-D
Předem dík moc ;-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já mám zkušenosti zatím jenom s osvěžovačem vzuduchu ve spreji. Už jsem ho použil několikrát a mým d…
Boss_1 26.08.2008 11:16
Boss_1
Dneska sem koupil takove ty polstarky do elektriky proti komarum. na krabicce je napsane: "Upozorne…
ficek 26.08.2008 13:13
ficek
jj, přesně tyhle hnusy nám zabily skaláry a neonky když jsem byla malá ]:( nový
Rhianna 26.08.2008 13:43
Rhianna
Já používám raid do zásuvky - náplň je ve skleničce. V návodu píšou, že je toxický pouze pro ryby. P… poslední
Jana B. 30.08.2008 20:50
Jana B.

Já mám zkušenosti zatím jenom s osvěžovačem vzuduchu ve spreji. Už jsem ho použil několikrát a mým drahouškům se nic nestalo a nikdy jsem ani nepomyslel na to, že by jim to mohlo ublížit.
Ty ptákoviny proti hmyzu do elektriky by měly být udělany tak aby to lidi v noci ani necítili, takže se mě nechce věřit, že by to hady dokonce zabilo. A pokud to ubližuje i domácím mazlíčkům, tak by to mělo být na obalu dost tučnym písmem napsany, jinak by mohl výrobce kdekdo zažalovat, že jim zabil milovany zvířátko.
Pravda, v tom našem pošahaném státě by nikdo nevysoudil ani halíř, ale řekněme někde v USA by výrobce, nebo prodejce, to je jedno, už tahal statisíce!!

Dneska sem koupil takove ty polstarky do elektriky proti komarum. na krabicce je napsane:

"Upozorneni: Vysoce toxicky pro vodni organismy...//..pred zapojenim odstrante nebo zakryjte teraria,akvaria,zvireci a ptaci klece. Vypnete filtry u akvarii....

tucnym pismem to moc neni, ale napsane to maji

Já používám raid do zásuvky - náplň je ve skleničce. V návodu píšou, že je toxický pouze pro ryby. Používám ho u ještěrů celé léto a nic se jim neděje. S tou korálovkou by to mohlo být podobný. Důsledně při tom větrám - okno dokořán a záclonu bokem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru