Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hamm - máte někdo obrázky?

Zdravím ty šťastnější, kteří se dostali o víkendu do Hammu, poreferujte, co Vás zaujalo. Pokud máte fotky, tak určitě sem s nimi. Já mám info jen z doslechu, ale prý bylo hodně žab (hlavně teda dendrobátek), barevných forem gekončíků a krajt královských...
Tak pište.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem také mluvil s lidma co tam byli a říkali, že to byl jeden z nejslabších Hammů vůbec, takže…
Michal... 20.12.2008 20:14
Michal...
prodejci byli tak zoufalí, že třeba Elaphe mandarina byli už po 100€ odchovy Tak to je spíš smůla t…
krokodýl 20.12.2008 20:16
krokodýl
Tak jak se to veme. Jezdím tam s lidma co jezděj jenom kvůli jedákům, takže teď pro nás vede nejvíc… poslední
Michal... 20.12.2008 20:24
Michal...

Tak jsem také mluvil s lidma co tam byli a říkali, že to byl jeden z nejslabších Hammů vůbec, takže naštěstí, že jsem tam nevyrazil. A jen tak pro informaci, prodejci byli tak zoufalí, že třeba Elaphe mandarina byli už po 100€ odchovy tak si to přeberte sami kam ten trhe jde. A prý celkově tam byli hrozně nízké ceny, aby se aspoň něco prodalo.

Tak jak se to veme. Jezdím tam s lidma co jezděj jenom kvůli jedákům, takže teď pro nás vede nejvíc houten - snakeday. Je provda, že za tyhle prachy už je to zadarmo a není už žádnej prolbém je sehnat i u nás už začíná těch odchovů přibývat. Celkově šli dříve špeky z užovek dolu jakou jsou například Oreocryptophis (Elaphe) porphyracea ssp. dolu pamatuju si ještě loni stáli laticincti okolo 500€ kolikrát i dráž byli a dneska se tento poddruh dá sehnat za 250€ odchov už větší mláďata to samí coxovky a takový. Takže asi na ně přijde řada.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru